Kvinnohandel och barnhandel genom surrogatmammor

Detta gör mig vansinnig! DET ÄR INGEN MÄNSKLIG RÄTTIGHET ATT HA BARN!!

Denna jävla människohandel med fattiga kvinnor i Indien och Asien är vidrig!! Denna familj har ju för tusan ett barn och mamman lider av ledgångsreumatism. Det är såklart hemskt i sig. Jag köper inte sådana snyfthistorier för att rättfärdiga en surrogatmamma! Jag mår fan-i-mig-illa när jag läser om hänsynslösa vita rika människor från väst som kan köpa en kvinnas kropp och dessutom använda hennes livmoder för egna egoistiska syften! Det är vidrigt!!

Dessa surrogatmammor bor dessutom som i ett fängelse under graviditeten och vi vet INTE vart pengarna tar vägen. Hon får en bråksumma av det hon får utstå och vi vet INTE om detta ens är frivilligt! Tryck från mannens familj? Mannen är den som troligtvis tar hand om pengarna och ser till sina intressen. Kvinnor i Indien är inte värda ett ruttet lingon! Denna surrogatmamma är dessutom kastlös! Jo, kastsystemet frodas trots förbud. Kvinnor bränns levande och dödas på olika sätt, kivnnor våldtas i parti och minut. Vad vet vi om denna kvinnas möjligheter, hade hon något val?

Vilka garantier finns det ? Inga! Ser surrogatmamman lycklig ut? Tycker hon att hon gör en god gärning för en vit rik kvinna från väst? Knappast!! Hur många graviditeter har denna surrogatmamma fått utstå? Dessutom inplanterades ägg i två kvinnor!? Vad händer om två kvinnor blir gravida? Abort?

Lindas dröm har gått i uppfyllese. Jaha! Surrogatmammans drömmar, hur ser dom ut? Efter besked att en av kvinnorna har blivit gravid har denna familj bara suttit i Sverige och väntat vid telefonen och har absolut ingen aning om vad som händer i Indien!!

Detta är en form av prostitution! Det är en hänsynslös kvinnohandel och barnhandel och det äcklar mig något oerhört! ”Hallickarna” kan lura i folk vad som helst och kliniken ser fin ut o.s.v. MEN var finns surrogatmamman egentligen? Vad finns bakom fasaden? Kvinnor dör i dessa barnfabriker!! Det finns mycket skrivet om detta som inte är så positivt men bryr sig dessa egoistiska personer ens om att ta reda på det? Nej, såklart inte! Dom läser bara det dom vill läsa.

Surrogatmamman får ca 30.000:-. Paren som köper barn betalar mellan 200 000 till 400 000kr. Då förstår ju vem som helst att mellanhänderna tjänar mycket grova pengar.

Jag tycker att insemination är OK! Jag tycker att det är OK om västerländska kvinnor donerar ägg men även där finns en marknad idag där bl.a. fattiga kvinnor från t.ex. Rumänien säljer sina ägg billigt som sen säljs mycket dyrt till väst bl.a. genom Israel.

Denna form av prostitution med surrogatmammor borde totalförbjudas!! Det går att adoptera ett barn om man nu har en såååååååå stor längtan efter barn och då gör man dessutom en god gärning. Egoismen är mycket stor idag i detta nyliberala samhälle där man inte tänker så mycket på vad andra människor får utstå.

Dessa människor borde fan-i-mig SKÄMMAS!!

Surrogatmamman Lindas enda hopp
Linda Tregaard var bara 23 år när hon fick diagnosen ledgångsreumatism.
Hon bestämde sig tidigt för att inte låta sjukdomen stoppa hennes dröm om att bli mamma.

Efter en svår graviditet med första barnet bestämde sig Linda och hennes make för att nästa gång ta hjälp av en surrogatmamma.
– Nu uppmuntrar jag andra att följa sina drömmar, säger hon.
Trots att värken skulle göra så ont att hon knappt skulle kunna röra sig var Linda Tregaard fast besluten att skaffa barn.

Efter en smärtsam graviditet föddes en välskapt liten flicka. Lyckan var total, samtidigt stod det klart att ytterligare en graviditet skulle leda till fler svåra oåterkalleliga skador. Då började Linda Tregaards kamp för att bli förälder med hjälp av en surrogatmamma.

I den självutlämnande boken “Jaga storken” beskriver Linda Tregaard en reumatikers kamp för att få bli mamma.

Födelsebesked på telefon
I december 2012 ringde det på Lindas mobiltelefon. Det var Dr Shivani som gratulerade till att deras son var född. Dagen efter reste familjen till Indien för att hämta Julian. De ville även visa sin tacksamhet mot Nandita och Dr Shivani.

Expressen – Surrogatmamman Lindas enda hopp

Det vänder sig i magen!!

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.