Robert Pongo Hermansson i #Trolljägarna

Inte en dag för tidigt! Denna lilla bild fick jag för några timmar sedan och det är en hyvens kille en riktig svärmorsdröm!

Vad tycker hans nya flamma Emilia om detta? Är det hennes drömprins?

Vadå:”döda eran jävla paj!” Vad menar iPongo med det? Det är ju ett hot av något slag. Nu måste DVD:n kopplas in! Jag bara MÅSTE ha det inspelat!

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, iPongo, Kriminalitet, Rättssystem, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Robert Pongo Hermansson i #Trolljägarna

  1. NM skriver:

    Trolljägarna är ett jävla skämt.

  2. admin skriver:

    Ja, det är klart att dom det berör inte är så förtjusta att hängas ut. Robert Pongo Hermansson är ett praktexempel på en skit som ska hängas ut för den kvinnohatare han är och hur han har förföljt kvinnor länge med sina lika vidriga Butthurt-kompisar. Samma skit! Stackars lättkränkta män med sina tillkortakommande som inte gjort så värst stor nytta och dessa knoddar som hänger efter denna iPongo med 10-årings mognad. Samma nivå. Ska bli mycket intressant att se och det ska spelas in såklart.

    Oförskämdheter publiceras inte!

Kommentarer inaktiverade.