Blå ögon/3

Jag tycker att den är så spännande att jag får ont i magen, bara en stor ilande känsla och så upplösningen på detta avsnitt. OMG!

Jag har såklart inte sett allting men den serie jag närmast kan jämföra med är “Damage” med bl.a. Glenn Close. Den var otroligt spännande också och den här katten och råtta leken. Fula spel i maktens korridorer. Här handlade det om Blackwater fast dom heter inte det i serien utan det är något annat som jag inte kommer ihåg just nu då.

Urrrrr! Hur ska detta sluta? 🙂

Del 3 av 10. Sprickorna inom regeringen växer när man försöker hantera terrorhotet från Veritas. Sprickor som kanske kan förklara vad som har hänt med Sarah. Ju mer Elin gräver desto mer pekar spåren tillbaka mot Rosenbad. Samtidigt letar Sofia tröst på nätet och hamnar på forum där mordet på hennes mamma skylls på invandringen. I rollerna: Louise Peterhoff, Kjell Wilhelmsen, Anna Bjelkerud, Karin Franz Körlof, Linus Wahlgren, Sven Nordin, Daniel Larsson m.fl.

”Adam Lundgren är obehagligt bra”
Många tittare hyllar Adam Lundgren och Louise Peterhoffs skådespelarinsatser och tipsar andra tittare om att inte se avsnitten precis innan läggdags.

Daniel Larsson spelar en slemmig otäck typ tycker jag, också himla bra. Är detta verkligen en dramaserie? Jag tycker att det är värsta thrillern.


Ni som vill ha en STOR portion spänning ska absolut se den! Finns också på SVT-PLay.
SVT1 – Blå ögon/3


Printscreen

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.