Jag hatar Google!!

Jo, det gör jag verkligen! Men det finns inget annat att välja på då Google har tagit över alla sökmaskiner. Det har jag skrivit om MÅNGA gånger om hur denna jävla AIPAC-organisation begränsar, styr, talar om för mig var jag bor, ger förslag på företag där jag bor m.m. Och det är minsann av någon välvilja utan syftet är ont. Världens mest aggressiva lobbygrupp.

Även i mejlen sätter dom “obehagliga” saker i skräpposten som t.ex. protestlistor som gäller Gaza! Jag VET att jag är “öronmärkt”. Jag ser att så fort jag skriver något “ofördelaktigt” om USA om deras sionister eller om Israels folkmord så VIPS så är dom här och glor!

I flera år har jag sagt att vi är övervakade, varje jävla steg vi tar, varje sajt vi besöker. Och nu väljer fler och fler butiker att kartlägga varje steg vi tar även där. Det finns personer som har ett chip inopererat som försöksdjur och inom en snar framtid kommer alla barn som föds eller när dom blir myndiga få ett chip i armen. Och ALL information går direkt ner till USA:s kontrollapparat.

Världen kommer dessutom bli kontantlös så vi kommer enbart att betala med kort. Vilka äger dom största kontokorten? Jo, AIPAC. Nice! Visa, Mastercard, GM money bank m.fl. Och ingen verkar bry sig.


Högerklicka/Visa bild

Chevron detta dödens företag som har anmält bloggen!? Hahahaha! Djissus Kraist!! Jag ljuger inte! Jag talar sanning! Därför får jag aldrig smäll på fingrarna!! Chevron förgiftar och dödar människor! Thats it!! Tas också upp i artikeln.

Vissa skrattar och menar, att har man rent mjöl i påsen bla.bl.a. men vad vet folk vad som kommer att hände om 10 år eller om 20 år? Är det inte sionister som styr världen så kanske det är fascister/nazister? Det går fort i förändringarnas tid.

Jag tycker i ärlighetens namn, att det jag har hävdat i flera år stämmer och om någon vet så är det Julian Assange och även Edward Snowden.

OT: Jag blev förvånad att USA nu lättar på restriktionerna mot Kuba. Varför nu? Vilka samarbetspartner har Kuba? Bl.a. Venezuela och Ryssland!? Enligt mig så ligger det helt andra intressen bakom det hela. Framförallt Venezuela som är en stor samarbetspartner med Kuba. USA vill sänka Venezuela och det pågår en statskupp där och detta kan jag tänka mig är ett steg. Och även Ryssland. USA vill ju sänka Ryssland också med hjälp av EU. USA och EU är ju dom som har ställt till det även där och USA har stora intressen i Ukraina och allt som stör cirklarna där sak bort!


Högerklicka/Visa bildNu finns inte artikeln på nätet men det finns så många andra bra artiklar att läsa som motvikt till all annan media.

FLAMMAN

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Jag hatar Google!!

  1. admin skriver:

    Lisa! Det inlägget är redan godkänt och ligger i toppens menyrad under Mobbning.

Kommentarer inaktiverade.