Gary Fishell – Ultrarasisten – LAPD


Så här ser han ut – gulleponken!

Rasismen flödar i USA och har alltid gjort och jag har skrivit om det många gånger. USA är ingen demokrati när rasismen är inbyggt i systemet och när USA har dödsstraff i 34 stater. Hur i glödheta…. kan man kalla sig för en demokrati när oskyldiga avrättas eller sitter i fängelse i decennier, dom allra flesta svarta.

Den här mannen är ett praktexempel på denna rasism. Hur många sånger av denna karaktär sjöngs det i stugorna i USA som aldrig kommer fram?

Dom ska hängas ut och dom ska straffas och mycket bra av den personen som smygfilmade detta!! Jovisst, såklart att han ångrar sig denna Gary Fishell när han blir smygflmad och utlagd överallt på nätet.

The Glendale, CA Elks Lodge is investigating a shocking incident that went down in the club a week ago Monday, when a performer sang a song celebrating the death of Michael Brown … for an audience that included a number of retired and current cops … and TMZ has the video.

The event was the capper for a charity golf event, thrown by retired LAPD Officer Joe Myers, a 32 year veteran who left the force in 2007. We’re told 50-60 people attended the dinner, and about half were cops, most of whom were retired. The others were civilians.

Singer Gary Fishell is a P.I. who once worked as an investigator for the Federal Government. His lawyer tells TMZ, Fishell now realizes the song was “off color and in poor taste.” The lawyer adds, “He’s a goofball who writes funny songs.” We asked why Fishell would sing this in a room full of cops, and the lawyer replied, “He thought the room would get a kick out of it.”

Horrific Racist Song at Charity Event
‘And He’s Dead, Dead Michael Brown’

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.