USA/Israel ser palestinier som råttor!!

Och dom ska slaktas och utrotas och varje försök från palestiniernas sida få till stånd någon slags rättvisa slås ned genom attacker och att mörda så många barn som möjligt.

På mig verkar det som en strategi för då blir det ingen tillväxt av nya palestinier som växer upp och som bara ska bråka hela tiden så bort med dom och så kommer palestinierna sakta men säkert dö ut! Palestinier som inte förstår sitt eget bästa, att det faktiskt ÄR zionisterna som är viktigast här i världen.

Är det så dom tänker dom jävlarna, zionisterna!? Och USA och dom zionisterna där hjälper gladligen till och det är USA som är den största djävla skurken i det hela och dom zionisterna som fan styr hela USA och snart är dom här också och om TTIP godkänns så har vi inget att säga till om och kanske attackerar Israel/USA något lämpligt land i EU. När satan får fria händer vet vi inte vad som styr deras sjuka hjärnor.

Palestina har lämnat in en ansökan till ICC – International Criminal Court för att kunna ställa Israel inför krigsbrott i Haag. Det är Israel som utför fruktansvärda krigsbrott och det är civila och barn som dödas. Någon enstaka israel och någon soldat. Det är Israel som provocerar fram krigen. Det ÄR Israel som ska inför rätta!

Jag tycker att dom är fullständigt galna, sinnessjuka som anser sig ha rätten att avliva ett folk!! För det är det, det handlar om!! Och när palestinierna är borta står Libanon på tur för där finns också många palestinier. ”Slaktaren från Beirut”, Ariel Sharon gjorde sitt med massakrerna i flyktinglägren Sabra och Chatila i Beirut 1982. Och nu hans vidrige son Gilad som vill radera ut Gaza och skicka dom ut i öknen.

Nettan går i taket och skriker!
‘We Will Not Let IDF Soldiers Be Dragged to the ICC’
Prime Minister Binyamin Netanyahu takes a stand against PA threats, notes that the PA must be tried for its own war crimes.

Israel will not permit its soldiers to be hauled in front of the International Criminal Court (ICC) on potential war crimesa charges, Prime Minister Binyamin Netanyahu said on Sunday.

“We will not let Israel Defense Forces (IDF) soldiers and officers be dragged to the International Criminal Court in The Hague,” Netanyahu said at the start of the weekly cabinet meeting. The Palestinian Authority (PA) formally presented a request to the United Nations on Friday to join the ICC.

“It is the Palestinian Authority leaders – who have allied with the war criminals of Hamas – who must be called to account,” he continued. “The soldiers of the IDF will continue to defend the State of Israel with strength and determination and just as they defend us, we will defend them with the same strength and determination.”

Israel News – We Will Not Let IDF Soldiers Be Dragged to the ICC

Benjamin Netanyahu, Avigdor Lieberman, Gilad Sharon

Här behövs inga ord! Bilden säger allt!

Democracy Now sände idag om detta och hur också USA trycker på och hotar länder som inte gör som USA säger. Men det är inget nytt i och för sig med sina ”hitman” som dom skickar runt till uppstudsiga länder.

PHYLLIS BENNIS: There are reports of that. I don’t have the inside story on it. I think it’s important not to focus too much on the inside horse-trading issues that go on at all times. What was consistent here was the idea that the U.S. is in a position to pressure other countries, particularly relatively weak and impoverished countries that depend on the U.S. Nigeria is not necessarily impoverished, because of its oil, but its people are certainly impoverished because of legacies of colonialism and war over oil in that country. And one of the things that happened here was we saw the tradition of U.S. pressure on, in this case, another African country—it was Nigeria. The president of Nigeria, Goodluck Jonathan, was called not only by the Israeli leader from whom Nigeria is buying a significant amount of arms, and presumably that arms deal was very much on the agenda of the call from Netanyahu to Goodluck Jonathan, he also was called, though, by Secretary of State Kerry, and there are reports that President Obama himself called Goodluck Jonathan the night before the vote.

Now, that would be consistent with a long-standing U.S. habit, shall we say, of pressuring other countries at the U.N. There’s a long-standing precedent known as the Yemen precedent that stems back to the first Gulf War in 1990, when Yemen was one of only two countries, the other being Cuba, who voted against endorsing the U.S. attack and invasion of Iraq in what turned out to be 1991. And at that time, as soon as the Yemeni ambassador put down his hand after the vote, the U.S. ambassador was at his side saying, “That will be the most expensive no vote you ever cast.” And three days later, the U.S. cut its entire aid budget to Yemen. That remark was picked up on a U.N. microphone and broadcast around the world. Since that time, it’s been known as the Yemen precedent, and the U.S. has used it over and over again to pressure, threaten and, in many cases, bribe other countries to do what the U.S. wants. And that’s happened more on the question of Palestine and Israel than any other question at the United Nations.

DemocracyNow – Defying U.S. & Israel, Will ICC Membership Bring Justice to Stateless & Occupied Palestinians?

Tänk 100-tals barn på detta sättet och för mig så är det helt klart vad syftet är. Vad hade hänt om det var Israels barn!?

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Foto, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Natur, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.