En skymf att Netanyahus finns i Paris!!

En skam att Netanyahu går med i fredsmarschen för fred och frihet och en marsch mot terrorism!!!! Israel som är en stat som slaktar palestinier och som avskyr araber/muslimer och palestinier i synnerhet.

Jag tycker att han kan dra åt helvete rent ut sagt och även dom som tycker att det är okej att slakta ett folk som har pågått sedan 1948. I Knesset där det finns folk som t.ex. Gilad Sharon och Moshe Feiglin som tycker att Gaza ska jämnas med marken och slänga ut palestinier ut i öknen.

Det är fruktansvärt upprörande! Sen ställer jag mig frågan, ville dessa judar som mördades begravas i Israel? Dom var väl fransmän eller…. Dom kanske inte ens kände solidaritet med Israel. Det finns faktiskt judar som inte är zionister.

Men annars fantastiskt att en hel värld nästan solidariserar sig med manifestationen för fred frihet och mot terrorism.

Jag skrev en kommentar på SVT:s sida som naturligtvis inte godkändes då jag ifrågasatte Netanyahus medverkan i Paris. Det fanns ingenting om det fanns någon demonstration i Israel detta hatets land heller. Vilka är det som modererar SVT:s kommentarer? Är det, det pro-israeliska Interaktiv Säkerhet som modererar som verkar ha hand om all svensk media där all kritik mot Israel inte godkänns. Det är lika på Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet och Metro där jag aldrig får några kommentarer godkända.

NoBoyToy har skrivit ett mycket bra inlägg om Interaktiv Säkerhet här. Dom modererar inte min blogg och jag har sett att Varberg har varit inne på min blogg många gånger och kanske dom också tillhör den skara som anmäler men det finns inget att anmäla då jag återger verkligen. Det är klart att zionister och annat löst folk inte gillar min blogg. Högerfolk, Antifeminister och Sverigefascisterna också vilka vill strypa yttrandefriheten där dom borde ta tag i islamofobiska, homofobiska och där andra grupper förföljs som på bl.a. Flashback som också är en skam för Sverige och som ställer oss i en dålig dager.

Interaktiv Säkerhet i Varberg modererar, i princip, Sveriges samtliga medier, bloggar och forum på internet, tex: GP, DN, AB, Expressen, SVD, TV4, Dagens Industri, Dalarnas Tidningar, Sydsvenskan, Newsmill, Sveriges Radio, Kamratposten, Familjeliv, Hamsterpaj, Twingly, Bröllopstorget, Bilddagboken, Mötesplatsen, Lunarstorm, Sveriges Radio med flera, med flera. De kontrollerar också annonser, bloggar, bilder och filmer. Dessutom modererar Interaktiv Säkerhet både norska, danska och finska medier, tex norska VG Nett, TV2 och norska Motesplassen.”

NoBoyToy – Interaktiv Säkerhet styr hela internet

Miko Peled och Bernard Lewi vill spy när dom ser Netanyahu i Paris. Det är en skymf mot dom som dog i attackerna och det hat som Israel känner mot araber, muslimer och andra som inte ”tillför” Israel någonting och som invandrare från Afrika som infiltratörer. Det är ÄCKLIGT!!

Miko Peled på Twitter på: Miko Peled ‏@mikopeled 11 minför 11 minuter sedan
I hate to spoil the party but ppl in #Gaza r freezing as @netanyahu the terrorist defiles the memories of the dead at #ParisAttack

Miko Peled ‏@mikopeled 1 minför 1 minut sedan
Doesn’t seem right that #ParisMarch against terrorism lead by #JewishTerrorism leader @netanyahu #JeSuisPalestinienne
0 svar 11 retweets 6 favoriter

Miko Peled är israel som också gjorde sin värnplikt i Israel vars pappa var general men båda omvändes totalt när dom förstod vad som pågick, terror mot ett folk som blivit ockuperade. Hans bok ”Generalens son” är mycket bra och det finns många bra föreläsningar av honom på Youtube.

Och denna. Det finns många på Twitter som reagerar på Israels medverkan i Paris!

Jag har också många gånger skrivit om att Israel är dagens nazism där ett helt folk slaktas precis som judar, romer, homosexuella, handikappade m.fl. slaktades under WW2. Jag ser ingen som helst skillnad. Israel är ingen demokrati, där finns apartheid och det finns till och med dom i Knesset som vill ha folk olika zoner. Israel som är en fascistisk stat det är det ingen som helst tvekan om.Israel utövar kollektiv bestraffning på palestinier. Finns det någon annanstans i världen? Nej, det finns inte.

Tänk om USA hade ockuperat Sverige och att en extrem grupp i Sverige hade mördat tre amerikanska ungdomar. Då skulle strömmen stängas av, vattnet skulle reduceras, maten skulle reduceras och sanktioner på alla fronter och dessutom skulle Sverige bombas sönder och samman. Dessutom utgick USA utan att ens veta säkert vilka som låg bakom. USA är känd för sin tortyr och det finns dom som inte kan motstå detta och erkänner vad torterarna vill höra.

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.