”Socialism är galenskap” What!!

Fredrik Reinfeldt i sitt avskedstal!! Stolligt värre!!

Moderaterna med Alliansen har fullständigt förstört Sverige. Ingenting har varit framgångsrikt för Sveriges befolkning. Är han fullständigt från vettet!

Nu har jag tyckt under alla år att han har haft en fascistisk ådra. Och efter det jag har läst ”Det sovande folket ” som han har skrivit så förstärkt detta.

Fredik Reinfeldt – Det sovande folket – PDF

Jag tycker att han är absolut förfärlig! Moderaterna med Alliansen har monterat ner Sverige och sålt det mesta som går att sälja ut där vinsterna INTE har gått tillbaka till verksamheten utan förts ut ur Sverige eller hamnat i moderatfickor. Jag tycker att dom är rövare och banditer! Dessa människor vill ha ett system precis som det är i USA!! För jävligt! Segrerat och rasistiskt och den som inte kan tillföra något ska heller inget ha. Om dessa får härja har vi väl dödsstraff i Sverige. Dessa med väfyllda fickor är det lätt som en plätt att fixa omsorg till sina nära och kära. Många kvinnor går på knäna idag och många har gått ner på deltid för att sköta om närstående med en ännu lägre lön. Det är skambud och hon borde få ut 8000:- och gå och sköta om sina gamla under 2 år.


Jag vill bara kräkas över sådana här egoister!

Dessa nu avdankade politiker går över till lobbyverksamheter för att inga pengar ska hamna i folks lönekuvert.

Skolan är en katastrof, arbetslösheten är en katastrof, vård och omsorg är en katastrof, a-kassan är en katastrof, friskolorna/riksinternaten är en katastrof och likaså sjukförsäkringen. INGENTING HAR BLIVIT BÄTTRE PÅ 8 ÅR!!!

Att så många från Moderaterna gick över till Sverigefascisterna talar sitt tydliga språk.

Reinfeldts avskedstal: ”Socialism är galenskap”
Åtta år av arbetslinje har varit en enorm framgång. Moderaterna lyckades sänka skattetrycket och kritikerna har bara dåligt tålamod. Och att tro på socialism är ”vansinne”. Det var budskapet i Fredrik Reinfeldts avskedstal. Vid 13-tiden på lördagen höll Fredrik Reinfeldt sitt sista tal som Moderatledare på partiets extrastämma i Solna.

Han inledde med favoritämnet – arbetslinjen och människans potential. Han talade om vikten av ett jobb för att människor ska kunna växa.
– Det handlar om att alla ska kunna växa genom att ha ett arbete. Att testa sin förmåga är grundläggande för att människor ska kunna växa. Att inte få göra det är att krympa, sa han.

Reinfeldt blickade tillbaka till början av 90-talet och regeringen Bildt vars politik lade grunden till de nya Moderaternas framgångar drygt 15 år senare. Han använde begreppet ”skattetryck”. Och slog sig för bröstet för att Moderaterna lyckats sänka skatterna.


Dagens ETC – Reinfeldts avskedstal: ”Socialism är galenskap”

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.