Israels ambassadör borta!

Och hans bortförklaring!! Kom hjälp mig att dööööö! Hans bortförklaring talar sitt tydliga språk. Han är den värsta islamofoben som dom flesta är i Israel. Dom israeler som ändå protesterar försvinner när Israel/USA har bestämt sig, Israel ska ha även palestinska områden. Sen står Libanon på tur att ockuperas. Dom som såg ”Gjutet bly” från UR förstår vad det balkar hän.

Mötet i Paris var en fullständig katastrof! Israel ”marscherade” för fred och rätten att få uttrycka sig. Israel som slaktar ett helt folk sen 1948. Israel som inte respekterar avtal som bombar civila utan ett samvete. Dom andra ledarna med som inte heller respekterar folks rätt att få uttrycka sig och som fängslar reportrar och personer som har uttryckt sig. Folk fängslas och torteras. Listan kan bli lång.

Turkiets primiärminister sen då som sen hårt kritiserade Charlie Hebdo!! Dom som har blod på sina händer skulle inse att dom skulle bli hårt kritiserade och hånade!!

Harkl…..

Alla finns med.

Dom som hatar kvinnor. Inga kvinns här inte!

Hahaha!

I Israel med högerextremisten Lieberman och Gilad Sharon och Moshe Feiglin som främsta företrädare för ett utrotande av palestinier och så Netanyahu förstås. Dom är inget annat än fascister!!

OCH föraktar kvinnor som bortretuscherades i en israelisk tidning. Öhhhh!

Hela den islamistiska världen fick krupp av denna teckning!!?? Teckningen finns nu över hela internet. Djissus Kraist!!

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Foto, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.