Kan inte komma till jobbet för jag är kvinna

Våldtäktsmännen verkar öka dramatiskt. Internet, Flashback och spel där kvinnor också våldtas och mördas i parti och minut. Det är ju självklart att detta triggar igång både det ena och andra. Våldtäktsmän drar sig inte ens för att våldta kvinnor som upp till 90 år.

Samhället har brutaliserats sen internet kom och pedofiler poppar upp som svampar ur jorden en fuktig höst. Det är bedrövligt. Det ena pedofilnätverket efter det andra avslöjas. Dom flesta verkar sitta på “the darknet” och det borde stängas ner helt för där sitter också de flesta kriminella.

Att kvinnor blir rädda för att gå ut om det härjar en våldtäktsman i kvarteret och framförallt på kvällar och nätter är ju självklart. Dom värsta är väl Hagamannen och Örebromannen som satte skräck under lång tid. Många kvinnor har också lång väg till buss/pendel.

Detta fanns inte på kartan innan internet fanns.

Hej, jag kan tyvärr inte komma till jobbet idag för jag är kvinna. Ja, jag är hemskt ledsen, jag vet att vi har ett asviktigt möte idag men en våldtäktsman går lös här i min förort och häromveckan begick han två våldtäkter på två dagar.

Amen jag vet, det låter sjukt och jag vet att det är en jävligt dålig dag att vara borta på, men det är så att i hela mitt liv har jag fått höra att jag inte ska gå ute själv när det är mörkt, så eftersom vi börjar nio och slutar fem kan jag varken ta mig till eller från jobbet. Ja verkligen, jag ber så mycket om ursäkt, jag vet att jag sa på intervjun att jag är en lagspelare, fast alltså vadfan man säger ju ganska mycket på jobbintervjuer, en gång sa jag liksom att jag verkligen bjuder på mig själv men alltså jag kan inte ens spela Twister för det är så stelt att stå i så skumma positioner, jaja förlåt, JO, det jag skulle komma till var att jag vet att jag sviker er andra på det här mötet idag men det är inte mitt fel.

Vems fel det är? Ja, vuxenvärldens! Jag och många kvinnor med mig har alltid fått lära oss att inte gå ute själva, att inte prata med främlingar och att alltid gå med nycklarna i handen, ”för man vet aldrig”, och självklart följer vi det här, självklart lyder vi, självklart gör vi som de säger för om man hör något när man är åtta år så har man inte så mycket kritiskt tänkande och om man hela livet får höra samma sak så är det inte så lätt att bryta mönstret.

Metro – Kan inte komma till jobbet för jag är kvinna

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Pedofili, Politik, Rättssystem, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.