Bilderberggruppen

Här är en bild som visar hur nätverken fungerar vilka kopplingar dom har till varandra och vad dom äger. Bara att kolla namnen och dom allra flesta sitter i AIPAC. Jag kan inte tänka mig något annat. Varje år blir ett antal inbjudna även från Sverige även Tove Lifvendahl (2014) Dessa högerpersoner som är mörkt blå. Jag hörde Tove i en intervju i Go´morron för ett tag sedan och hon hade mage att säga att det var på tok för tidigt att erkänna Palestina. Skäms för fan!!

Högerklicka/Visa bild – Full storlek för den är stor!

Wikipedia – Bilderberggruppen

Och där ingår naturligtvis en av dom värsta Henry Kravis och förstås Wallenberg!

Bilderberg Meetings 2014 PDF

Detta är riktigt vidrigt, här finns människor som skulle kunna världen till en bättre plats men ändå så suger dom ut fattiga i tredje världen genom att inte betala vettiga löner. Det äcklar mig! Är det bara sociopater som blir ägare av multinationella företag? Jag tror det för det är bara sådana som roffar åt sig som riskkapitalister plundrar länder m.m. Hedgefonder bl.a.

”Styr över företag”
– Det återspeglar en enorm skevhet i en viktig aspekt av välfärdens fördelning, nämligen förmögenhet, säger Daniel Waldenström, professor i nationalekonomi vid Uppsala universitet.

Långt över 100 000 svenskar tillhör Jordens rikaste procent. Sista året svensk förmögenhetsstatistik upprättades, 2007, hade 139 528 svenskar en nettoförmögenhet på över fem miljoner kronor, enligt SCB:s förmögenhetsstatistik. Exakt hur många svenskar som har över fem miljoner kronor i förmögenhet i dag går inte att säga, eftersom den svenska förmögenhetsstatistiken lades ner när förmögenhetsskatten avskaffades.

Oxfam har också räknat ut att de 80 rikaste människorna — enligt tidningen Forbes förmögenhetstopplista — nu äger lika mycket som den fattigaste hälften av planetens befolkning. 80 personer äger alltså nu lika mycket som 3,5 miljarder människor, nämligen 1 900 000 miljarder kronor.

– Det återspeglar vilka värden som byggs i en globaliserad marknadsekonomi. De största företagen på global nivå har miljontals eller till och med miljarder kunder, medan den fattigaste halvan inte har några tillgångar alls, utan lever ur hand i mun, säger Waldenström och tillägger:

– Sedan kan man konstatera att personerna i den yttersta toppen inte har en konsumtionsförmögenhet, utan de har företag som de styr över.

Aftonbladet – 140 000 svenskar bland de rikaste

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.