Israels övergrepp varje dag

Detta är ingenting som vi läser om i tidningarna, om dom övergrepp på palestinierna som begås hela tiden dygnet runt. Är det inte nattliga räder där folks slits ur sina sängar och israeler går bärsärkagång och fängslar som här i denna familj en ung palestinier så är det andra övergrepp som bosättarna gör.


Palestinian arrested in night raid on his family’s home

Och nu ska ytterligare beduiner skickas ut i öknen då dom misstänkts för att utgöra ett potentiellt hot mot Israel.

Eller så är det barn som fängslas men det är numera vardagsmat. Systematiskt bedriver Israel etnisk rensning och gör så att folk fullständigt bryts ner. Och att fängsla och mörda barn är en effektiv metod.

Jag läste PressTV i Iran och det gör mig lite orolig då dom nu har börjat att knorra över den attack som Israel gjorde inne i Syrien där Hizbollah finns. Men även Golanhöjderna är ett känsligt ämne då Israel även har ockuperat dom.

Det är ju hela tiden Israel eller USA som skapar kaos överallt!! Och dom ser inte skiten på sina egna trappsteg. USA som klagar på andra länder över brott mot mänskliga rättigheter så har dom själva både dödsstraff och tortyr både inom USA och i outsourcade fängelser där terrormisstänkta från främst Mellanöstern finns. USA är så ruttet det bara kan bli! men även yttrandefrihet och gud vet allt. Ett bra exempel är den mördade krigsreporten Michael Hastings som hade varit i Afghanistan och hade material som även skulle dra ner kallingarna på USA. Att han skulle trycka gasen i botten och köra in i ett träd av egen fri vilja finns inte på kartan. I dagens datoriserade bilar finns alla möjligheter att styra som en radiobil. I England använder polisen det för att få fatt på biltjuvar.

Iran mulls ‘special retaliation’ over Israel’s Golan attack: Commander

Apropå den helt vansinniga filmen ”American sniper” som verkligen späder på islamofobin. Den kom ju verkligen lägligt! Bilden är ju helt suverän!!

George Ciccariello ‏@ciccmaher
#Palestinian Sniper,#Gaza #AmericanSniper

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.