FBI finansierar forskning vid Göteborgs Universitet

   Psykologiska institutionen vid Göteborgs universitet har sökt och fått fem miljoner i forskningsanslag från en underavdelning till den amerikanska federala polisen FBI.
   Uppdraget handlar om att ta fram förhörsmetoder för att stoppa framtida terroristattacker. Kortfattat går forskningen ut på hur man kan ta reda på om en person ljuger eller talar sanning om sina intentioner. Har undersökt det noga.

   När SVT Västnytt ställer frågor till de som är ansvariga för forskningen vid psykologiska institutionen så säger de att de noga undersökt och funderat kring lämpligheten med att ha FBI som finansiär.
   – Vi försäkrade oss om att vi skulle få publicera allt material vi producerade, och att vi själva föreslog vad vi skulle göra, att FBI inte sa till oss vad vi skulle göra för forskning, säger Pär Anders Granhag vid Psykologiska Institutionen, Göteborgs Universitet.

   Ofta formulerar man sina ansökningar själv men den är inom de ramar som finansiären, FBI, har bestämt, säger Dennis Töllborg.
   – Det behöver inte vara så allvarligt just för att det är FBI, de har i huvudsak inte varit inblandade i den tortyr CIA sysslat med.

SVT Nyheter – FBI finansierar forskning vid Göteborgs Universitet

Behöver inte vara så allvarligt och i huvudsak bestämmer FBI eftersom det måste hålla sig inom ramarna för vad dom har bestämt!!?? Djissus Kraist!! Ska vi kanske införa lögndetektorer?

Jaha! Det är rätt märkligt för igår tittade jag på en film som visar på hur fångar behandlas i amerikanska fängelser och i dom outsourcade fängelserna . ”Terrorister” utomlands och dom flesta från Mellanöstern eller med muslimskt ursprung. Amerikanare sitter i USA men tortyren finns där också fast det är förbjudet. Och med USA:s hjälp utplånas ett folk i Mellanöstern, palestinier.

Och Mohamedou Ould Slahi´s som sitter på Guantanamo har skrivit ett fruktansvärt dokument hur det är i Guantanama på Kuba.”Guantánamo Diary” och som suttit sen 2005. Han kommer kommer att malas ner och dö i Guantanama. USA släpper honom aldrig efter det dokumentet. Han kommer aldrig att komma därifrån. Han bara hämtades utan förklaring och har inte fått någon rättegång. Det kan man också fundera över, hur hittade dom honom? Någon tortyr som nämnt hans namn? Igår visades dessutom på SVT2 en dokumentär om fångarnas situation i USA.

Nu dras vi ännu mer in i USA brutala sätt, att både behandla fångar och deras metoder. INGET kan få mig att tro att det blir rättssäkert på något sätt. NU forskning, imorgon tortyr!! Dennis Töllberg är professor och med det forskare. Det luktar skunk lång väg.

Det har ett stort värde tycker Pär Anders Granhag och skruvar på sig i stolen. Jaha… Vi går mot ett mer fascistiskt EU och vad kan då vara mer lämpligt än att lära sig av USA brutala förhörsmedtoder? Det är ju mer än perfekt.

Sverige är det mest amerikaniserade landet i EU och vi måste också se på vilka som styr det här landet, egentligen. Som jag har sagt många gånger så är politikerna marionetter och nu pågår ett högerdrev från näringslivet och från dom andra intressen som finns, från USA.

FRA är lillebror till NSA så det passar perfekt och övervakningen kommer att hitta på nya trick som ”samhällsplaneringen” som ska se hur folk rör sig på stan, vilka butiker dom handlar i och vad dom handlar o.s.v. Både Mastercard och Visa är medlemmar i AIPAC o.s.v. o.s.v. o.s.v. o.s.v.

Och allt vävs ihop så vanligt folk kan inte hålla koll och vi som har koll kallas gärna för konspiratörer m.m.


Högerklicka/Visa bild/Den är stor och tung/Bilderberg Group och alla sitter dom i AIPAC.

Precis som denna bild. Vem kan hålla isär det ena eller det andra? FBI får stora summor förutom från staten men även från amerikanska näringslivet som är detsamma som AIPAC in stort sätt som i sin tur styr politiker som också får stora summor.

AIPAC är den mest aggressiva lobbygrupp som finns i hela världen och som finns även i Sverige dolda i olika sionistiska organisationer och föreningar. Och nu är hela skiten här och snart har vi CIA mer etablerade som även om finns här då vi har USA:s ambassad i Stockholm och även Israels ambassad.

När du köper någon av dessa varor stöder du också AIPAC och Israel. Idag går det knappt att veta vad som inte är AIPAC eller inte. Köper du bananer från Svenska banankompaniet så är Dole delägare, köper du blommor från Saba blommor så är Dole delägare. Du ser inte det för dom skyltar inte och det är inte meningen heller. Jag kan rabbla en hel roman om detta. Henry Kravis är delägare i hur mycket som helst och framförallt i vården här i Sverige och han sitter i Bilderberggruppen och i AIPAC. Israel t.ex. packar om många av sina varor i Tyskland eller Holland och då får dom det landets streckkod. Philadelphiaost är packade i Danmark och det är från Kraft o.s.v. o.s.v.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Foto, Hälsa, In the air, Internet, Kriminalitet, Kultur, Litteratur, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.