Gängledare för Brödraskapet Wolfpack mördad

Så har Sverige blivit bättre och för varje gång någon ur alla dessa grovt kriminella gäng tar ner skylten så blir det bättre. Hur kan en sådan få skyddad identitet? Dom ska bort! Dom har inte gjort ett skapandes gram för Sverige. Inte arbetat, inte betalat någon skatt m.m.

Dom kostar oss vanliga skattebetalare miljarders miljarders! Jaha, Ashkan Moayed Abedi är ute ur bilden! Brödraskapet, Hells Angels, Bandidos och vad fan dom nu heter nu. Han som dödades var också den som satte eld på Barbro Jönssons hus! K-falangen, M-falangen skit samma. Det är samma skit fast i olika högar. Men nu är han död, tack och lov. Ta den andra också som var med och satte eld på Barbro Jönssons hus.

Jag vill kräkas bara jag tänker på dessa pack. Dom är helt avhumaniserade och helt utan empati!! För mig är det absolut ofattbart att det finns kvinnor som ens vill ta i någon sådan individ. Men dom har väl ett bagage kan jag tänka för ingen normal kvinna ansluter till dessa grobianer.

Så nu är väl kriget igång och mördandet kommer att öka. Dom är gangsters och har absolut ingenting av värde. Pengar? Knark? Hallickar? Vad är det för ett liv och att hota vanligt hederligt folk som försöker att skapa sig en tillvaro. Dom här gängen är monster för mig och har egentligen inget människovärde. Jag tror att det finns indivder som aldrig kan återpassas till samhället oich bör sitta inne på livstid. Den här typen har begått ca 25 grova brott även han jvla brorsa likaså.


Bilden finns i Expressen där andra avskum också finns på bild.
Ashkan Moayed Abedi
Nu ska ”Operation Alfred” stoppa de kriminella gängens dödsskjutningar

Man sköts ihjäl inför barnfamiljer i Malmö
Den 30-årige maffialedaren flydde från Malmö med ett pris på sitt huvud och startade ett nytt liv i Umeå.

Men han valde att återvända till Skåne sedan hans identitet röjts i samband med ett misstänkt mordförsök i norra Sverige.

På lördagen sköts mannen ihjäl mitt på shoppingcentrat Mobilias parkering i centrala Malmö.

Många chockade vittnen, däribland flera barnfamiljer, flydde och tog skydd i de intilliggande butikerna.

– Det var som rena vilda västern. Vi trodde knappt det var sant det vi upplevde, berättar ett par efteråt.

Tungt kriminell
Den mördade mannen har klassats som en av landets tyngst kriminella och pekats ut som en ledare inom Brödraskapet Wolfpack.

Han är dömd vid ett 25-tal tillfällen för olika brott bland annat för mordförsök i samband med sprängningen mot åklagaren Barbro Jönssons bostad i Trollhättan 2007.

– Han beskrivs av polisen som mycket välkänd i Malmös undre värld. Vi vet att han har förekommit i ett antal uppmärksammade händelser, säger Malmöpolisens inre befäl Hans Bengtsson.

I juli 2009 dömdes 30-åringen tillsammans med ytterligare en person för sprängningen mot åklagaren i Trollhättan. För 30-åringen blev påföljden fängelse i fyra år och sex månader.

Men när släpptes från fängelset, hösten 2012, bestämde han sig för att byta Malmö mot lugnet i Västerbotten.

Man sköts ihjäl inför barnfamiljer i Malmö

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Rättssystem, Sexbrott, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Gängledare för Brödraskapet Wolfpack mördad

  1. bakic skriver:

    De får vad dem förtjänar allt har ett slut låt dem döda varandra istället samhället blir bättre på alla sätt fängelse biter inte på dessa.

  2. admin skriver:

    ALLA grovt kriminella får vad dom förtjänar. Det spelar ingen roll vilken grupp dom tillhör som t.ex.Hells Angels, Bandidos eller andra grovt kriminella MC-gäng eller om det är olika gäng inom invandrargrupper. Jag ser ingen skillnad utan det är samma skit fast i olika högar. Därför har jag också tagit bort ett par ord från din kommentar.

Kommentarer inaktiverade.