Operation “Gjutet bly” Vapenlabbet

Jag såg att den dokumentären har förlängts till den 31 augusti 2015 vilket gladde mig då den är otroligt bra och visar på Israels utstuderade grymhet och det folkmord som pågår på palestinierna och Israels framtida planer att också ockupera Libanon. Och hur är dom människorna funtade som tycker att Israel har all rätt i världen att ockupera ett land och fördriva dess invånaren och dom som finns kvar utövar man terror på dagligen dagar som nätter. Barn mördas dagligen, barn fängslas dagligen.

Jag kopierar in ett inlägg jag gjorde i augusti förra året.


Jag har sett en av dom värsta dokumentärer någonsin när det gäller Israel-Palestina. Den visar “svart på vitt” att det ALDRIG kommer att bli någon fred, ALDRIG! Det är en dokumentär gjord i Israel av en israel.

Palestinierna och då främst Gaza har nämligen blivit en lönsam affär för där kan Israel testa sina nya vapen. Inte nog med det Israels framtidsplaner är också att ockupera Libanon.

I Gaza handlar det om “Canned Hunting” fast på människor fångade i en “bur” och som inte kan ta sig någonstans. Sionister som är utstuderade sadister som skrattar och har sig. Det har byggts upp en “palestinsk by” i Israel där sionisterna kan träna och pröva nya vapen. Det såg ut precis som om dom spelade “Counter Strike” fast IRL, så äckligt!

Här ser man ett gäng sionister helt utan samvete ingen moral överhuvudtaget! Sionister som stolt visar upp sina vapen på mässor där halva världen är inbjudna. En idiot säger att: “Världen vill vara vän med den rättfärdiga sidan, Israel”. Öhhhhhh!! Efter varje attack på Gaza ökar vapenförsäljningen drastiskt.

Israels vapenexport är en av de största i världen. Nya, alltmer avancerade, vapen utvecklas ständigt och testas i såväl skarpa lägen som på scenografier i form av palestinska byar. Den militära ockupationen av Gaza och Västbanken har gått från att vara en börda till att bli en säljbar och lönsam nationell tillgång.

Vapenlabbet belyser den lönsamma vapenindustrin som vuxit fram i skuggan av Israel–Palestina-konflikten. År 2012 var Israels vapenexport den sjätte största i världen. För att behålla sin position, utvecklas ständigt alltmer avancerade vapen. Laboratorierna går till och med så långt att de utför tester av nya krigsredskap i skarpa lägen.

Ord från en f.d. befälhavare för Norra militärkommandot: “Kvantitet är viktigare än kvalitet”, “Dessa människor föddes för att dö” Är detta den bästa strategin för fred i området från en civiliserad nation????


Vapenlabbet – UR Play Tillgängligt t.o.m. 31 augusti 2015.

Här en “krigsfilosof” Shimom Naveh, en individ med mycket aggressiv framtoning som mer än glatt visar den “palestinska byn” där dom tränar. Han är riktigt otäck!!

Här är flera länder inbjudna till Israel för att testa vapen. Också framtida köpare.

Yoav Galant f.d. general som fanns med i operation “Cast Lead” 2005-2012.

Printscreen

Since 9/11, the Israeli arms industries are doing bigger business than ever before. Large Israeli companies develop and test the vessels of future warfare, which is then sold worldwide by private Israeli agents, who manipulate a network of Israeli politicians and army commanders, while Israeli theoreticians explain to various foreign countries how to defeat civil and para-military resistance. All based on the extensive Israeli experience.The film reveals The Lab, which has transformed the Israeli military occupation of Gaza and the West Bank from a burden to a marketable, highly profitable, national asset.

Gums Filmstudio som gjorde dokumentären

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.