”Det svarta registret”

Papparättsrörelsen har blivit fullständigt galna och tar nu ett kliv mot dödsstraff när det gäller omhändertagande av barn och här är det helt säkert så att det handlar om den lättkränkte mannen. Pedofila pappor som inte får vårdnaden av sina barn.

Förgrundsgestalten till denna perverterade rörelse är Richard A. Gardner som bland annat menar att barn far inte illa av sexuellt umgänge med sina pappor och att det till och med är barnen som tar initiativet. Dessa förespråkare är inget annat än pedofiler rakt upp och ner och så försöker dom bädda in det hela som något naturligt och skapar en diagnos som heter PAS. Och nu denna avknoppning ”Svarta registret” som gör sitt intåg med en dansk som frontfigur Ole Christiansen och det finns verkligen riktigt sjuka män och jag kan inte se dom som något annat en en biologisk olycka.

Men även när en kvinna vill skiljas får många gånger barnen sitta emellan och män straffar kvinnor genom att det blir slitningar om barnen och så är cirkusen igång. Män som inte klarar av att bli lämnade. Svartsjuka män som blir mer eller mindre galna och det finns ju män som till och med mördar kvinnorna dom har levt med för att dom är så oerhört kränkta. Både pedofila och ickepedofila pappor som vänder sig till denna rörelse PAS som jag tycker är helt pervers och en fanatiker i denna rörelse är han som kallar sig Daddys. Och jag tycker inte att han är frisk men det är väl inga av PAS-anhängarna och dom har väl redan slutit upp i detta svarta register. Djissus Kraist!

En sak har dom gemensamt och det är att dom är antifeminister och hatar kvinnor i största allmänhet. Kvinnor är något att ha tillhands som föder barn och säger ja amen till det mesta annars får dom på käften. Och vill dessa individer skiljas ja då går skam på torra land och då bryter helvetet ut.

Parental Alienation Syndrome. På svenska används föräldraalienering, otillbörlig föräldrapåverkan eller ”mammapåverkan”. Enligt teorin är PAS en sjukdom som drabbar barn när en förälder (oftast mamman) manipulerar och hjärntvättar barnen till att ta avstånd från den andre föräldern (som vanligtvis beskrivs som pappan). Bland annat ska barnet uttrycka sig negativt kring den alienerade föräldern, inte verka tveksam, hävda att hen uttrycker sin egen vilja och förnekar att ha blivit påverkad att berätta om övergrepp.

Föräldraalienation beskrivs i sin ursprungsform som könsneutral, alltså kan både mammor och pappor bli utsatta enligt teorin. Trots det beskrivs föräldraalienation genomgående som något mammor utsätter barn och pappor för. Det är inte särskilt underligt eftersom PAS-förespråkare både i Sverige och utomlands tillhör papparättsrörelsen, en rörelse som är starkt kritisk till feminism och feministisk maktanalys. Den PAS-förespråkande läkaren och bitr professorn Nils Göran Areskoug skriver i artikeln Föräldraalienation och psykosocial barnmisshandel att feminism är en global störning på psykosnivå.

Han menar att feminism används som en falskt rättfärdigande av ett sjukt föräldrabeteende som genom en kollektiv psykos vunnit politiskt stöd. Precis som andra papparättsaktivister varnar Areskoug att faderskapet är utrotningshotat, dels på grund av att feminism skapat klyftor och motsättningar mellan könen men också för att den allt mer utvecklade gentekniken där barn kan skapas med hjälp av artificiella inkubatorer kommer män snart inte längre vara biologiskt nödvändiga.

Politism – Papparättsrörelsen for dummies: Vad är PAS?

”Dödslista” på tjänstemän på väg till Sverige
Offentligt anställda hängs ut på nätet av en rörelse som förespråkar dödsstraff. Det nya politiska partiet ”Det svarta registret” väcker stor debatt i Danmark – och är enligt danska Berlingskes nyhetsbyrå på väg till Sverige.

”Det svarta registret” har väckt stor uppståndelse i Danmark den gångna veckan, sedan medborgare som känner sig orättvist behandlade uppmuntrats ange offentligt anställda. Dessa har sedan hängts ut med namn, bild, adress och telefonnummer. Listan av tjänstemän har kallats en ”dödslista”.

Diskussionerna har nu nått Folketinget – där partierna förvisso är ense om att sidan bör stängas ned – men till ingen nytta. Sidan är registrerad i Tyskland samt ligger på en amerikansk server och är således utom räckhåll för dansk lagstiftning.
– Vi är här och vi förblir här, säger sidans grundare Ole Christiansen till Berlingskes nyhetsbyrå.
På sidan deklareras att alla är lika inför lagen, även myndighetspersoner. Uppgifterna kommer stå kvar, skriver de, såvida det inte kan bevisas att uppgifterna är inkorrekta.

Grundaren bekräftar för det danska nyhetsmagasinet att det finns politiska ambitioner. Han försvarar sitt tillvägagångssätt så här:
– Vi hotar inte folk, för vi berättar inte för dem vem vi sätter på dödslistan. Vi sätter folk på listan när de flertalet gånger registreras med anmärkningar hos oss. Om vi lyckas få dödsstraff infört i Danmark, som vi som politiskt parti arbetar på att få, så vet vi vilka som ska dömas.

Christiansen lägger stor vikt vid myndigheternas tvångsåtgärder. När han får frågan om vad det är som skulle rättfärdiga dödsstraff svarar han:
– Vad är det som rättfärdigar att man tvångsomhändertar ett barn utan grunder? Det skadar barnet, det skadar den gällande föräldern och därför bör det också skada den gällande handläggaren. Danska fackförbund har nu efterlyst en lagändring, så att även sidor som är registrerade utomlands ska kunna dömas enligt dansk lag.

I Folketinget rasar diskussionerna: Dansk Folkeparti vill se över en lagändring, Enhedslistan öppnar också för det med hänsyn till de integritetsproblem som uppstår. Justitieminister Mette Frederiksen (S) har inte tagit ställning, men Socialdemokraternas talesperson Trine Bramsen är kluven:
– Det är en hårfin balans, å ena sidan ska förövarna åtalas, men å andra sidan ska myndigheter inte stänga sidor på nätet där folk uttrycker sig. Men vi är mycket inställda på att undersöka om vi kan göra mer i den här frågan.
Nya svarta register ska inom kort dyka upp i Sverige, Norge, Tyskland och USA. Uppgifter gör gällande att Ole Christiansen redan samarbetar med personer i de skandinaviska länderna.

Politisk flertal vil spænde ben for Det Sorte Register

Säga vad man vill men jag får iallafall en direkt koppling till en nazist där tjänstemän och kvinnor ska dödas.

Det sorte register

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Pedofili, Politik, Rättssystem, Sexbrott, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.