Hells Angels misshandlade kvinna och hotade med avsågat gevär!!

En bil kör i diket och en kvinna vill hjälpa till och som svar misshandlas hon och hotas med ett avsågat gevär. Vem gjorde detta då? Jo, en Hells Angels. Dessa gulleponkar som är värsta gentlemännen eller hur?

Detta äckel har släppts ur häktet i brist på plats och väntar således i frihet på detta. En grovt kriminell med andra brott bakom sig kan nu i frihet skada någon annan. Vi vanliga människor som sköter oss, arbetar och betalar skatt lever i ett helt rättslöst samhälle idag. Rättssäkerheten fungerar inte längre i Sverige.

Jag ser dessa äckliga individer som dödens representanter och det finns INGET gott, dom är onda rakt upp och ner. Jag tillhör dom som tror att man kan födas ond. Vi är inget blankt papper som ska fyllas. Det finns många orsaker varför det är så. Vi har arv från en hel släkt med personligheter och karaktärer som visserligen genom miljö förstärks på olika sätt. Och dom här individerna som härjar i samhället, dom är onda och vill bara göra ont. Hur mycket hot ligger bakom detta frisläppande!!??


Dödens representanter och dom tycker säkert att det är tufft.

Beslutet överklagades, men nu har även hovrätten gjort samma bedömning, skriver Göteborgs-Posten.
En anstaltsplacering kan ta flera månader. Nu får beskedet hård kritik.
– I min värld fyller den här personen absolut alla kriterier för ett fortsatt frihetsberövande. Han har hotat en helt oskyldig människa med ett livsfarligt vapen och dömdes dessutom för två år sedan för ett annat grovt vapenbrott, säger kammaråklagare Johan Udén till GP.
Misshandeln ägde rum i Göteborgsstadsdelen Hjällbo i december.

Aftonbladet – Han slog kvinna och hotade med gevär – släpps ur häkte

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.