Om TTIP godkänns då tar USA över EU!

Då tvingas vi att ta in mat från USA och USA är GMO-landet nummer ett och Monsanto är företaget som utarmar och förgiftar allt i dess väg. När kommer dom att köpa upp Weibulls? Ingen får spara något utsädet utan varje år måste bönder köpa nytt och dom måste använda Monsantos bekämpningsmedel som Roundap. Hur många använder detta i sina trädgårdar idag?

USA har en bedrövlig djurhållning och dom kemikalier som är förbjudna idag kommer att tillåtas. Sveriges bönder kommer att försvinna och GMO-bönderna kommer att ersätta och det kommer att tillåtas vinster i välfärden och inget kommer att stoppa det.

Alltså, EU blir som USA med samma politik, samma rasism, samma segregation, och ingen kan gå emot USA för då kan länder stämmas. Vi kommer att få A-sjukhus och B-sjukhus så vården blir också segregerad och alla bra och duktiga läkare/sjuksköterskor går till A-sjukhusen som sponras av miljonärer och miljardärer som då kommer in på direkten får den absolut bästa vård som går att få och vi vanliga dödliga blir hänvisade till B-sjukhusen.

Redan nu i Sverige får vi betala för en hel del åkommor som kom efter Alliansen tillträde 2006 så redan nu kan många av oss inte betala som t.ex. för åderbråck som kostar mellan 30-40.000 tusen kronor.

Låter det mysigt, låter det som om Sveriges demokrati kommer att förstärkas? När TTIP går igenom spelar det ingen roll vilken politik vi har i Sveriges för allt ska “harmoniseras” och detta skrev jag om mycket redan 2005 och framåt. Det blir den starkares rätt framför den svagas rätt. Tillför du inget ska du inget ha.

Det är riktigt extrem högerpolitik med religiösa förtecken. USA är extremt när det gäller det och AIPAc styr och alla andra religiösa tokar i politiks ställning i USA. Det finns ju t.o.m. en politiker som vill införa kristna sharia-lagar. Vad sägs om det? Scientologerna är helt sjuka i huvudet och andra extremister som zionisterna både i USA och Israel.

Och stora rubriker att NU slipper vi passet, OCH? Vi kan inte åka fritt i EU utan ID! Istället ersätts passet med ett EU-ID-kort. Det är ju precis samma fast i mindre format som du måste byta vart femte år. Så jvla löjligt så det är inte klokt!

Och folkpartisten Cecilia Wickström som gapar för full hals att om inte TTIP går igenom avgår hon. Jag vet inte var hon står i när det gäller zionismen. Folkpartiet över lag är väl positiva till Israel.

Dagens ETC- Dags för ett rådslag om TTIP 4 februari sid 5

Dessa företag vill INTE att det ska stå GMO på förpackningarna. Så vi kan utgå att dessa är GMO.

Vilka kollar t.ex. Kelloggs? Dole? En Hemköps-butik som jag handlade i hade ovanligt grön ruccola som var från Dole. Köpte inte! Livsmedelsbranschen är dessutom i gungning när det gäller ärlighet. Vill man ha någorlunda ren mat så får man vara väldigt noggrann! Många livsmedel ligger dessutom under AIPAC och dom styrs av zionister och varorna är producerade av Israel eller av zionistiska företag i USA. Men dom finns överallt så även här.

Här är några få. Finns mer under fliken Israeliska varor i Sverige längst upp. Idag köper jag t.ex. inga varor från Tyskland eller Holland då jag inte kan vara säker på att dom inte har packats om där. Jag bojkottar så mycket jag förmår både från Israel och USA så långt min kunskap förmår.

Jag undrar om dessa stora företag och dess chefer äter GMO själva? T.ex. Bill Gates som är en stor support av GMO framförallt till fattiga länder eller Monsantos chefer? Nej, jag tror inte det.

Högerklicka/Visa bild

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Hälsa, Kriminalitet, Natur, Politik, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.