Nu ska USA plöja ner ytterligare ett land! Ukraina!

Dom är fullständigt galna i USA! Dom började förstöra världen 1947 och sen dess har det bara fortsatt. Nu ska dom starta ett storkrig genom att sända trupper till Ukraina!!

USA snackar jämt och ständigt om hur länder ska uppföra sig. Dom fördömer Kinas dödsstraff, dom fördömer IS, dom fördömer alla länder som gör precis det som USA gör!

IS är en utveckling av USA:s terror, al-Qaida finns på grund av USA. USA är ond bråd död och länder bombas tillbaka till stenåldern precis som det också sker i Palestina. OND BRÅD DÖD och slakt av barn. Jag förstår att IS finns och att dom hatar allt som har eller haft en koppling till USA och att dom hatar alla som är kristna.

IS är barbarer! Hur var det nu med USA och Kina under 50-talet? Vietnam? Hur många miljoner människor dödades inte av USA då? Internet fanns inte då och vi vanliga dödliga fick ingen information om vad som hände i Kambodja, Kina, Vietnam som nu när bilder flödar över världen. USA är precis samma skrot och korn som USA under dom krigen.

Jag försvarar på intet sätt det barbari som sker men USA är lika skyldiga till det som händer i världen nu. När zionister, scientologer och kristna extremister slår sina huvuden ihop så blir resultatet detta.

Hur många miljoner människor har dödats av USA under irakkriget? Jag kan rabbla en bra stund över hur miljoners, miljoners, miljoners människoliv som USA har på sitt samvete! Och nu vill zionisterna också attackera Iran!! Men det är nog en fint för att flytta fokus från vad Israel gör mot palestinier varje dag året om. Folkmordet som inte ska ses i våra tidningar.

Obama öppnar för att sända trupper till Kiev

Alla borde läsa William Blums: CIA & USA:s verkliga utrikespolitik.

Högerklicka/Visa bildDet här inlägget postades i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.