Obama varnar Putin: “Kommer stå er dyrt…”

Är han riktigt klok!? Samma gamla jävla mönster som går igen, gör du inte som jag säger så…. Hot hela vägen lång. Den enda som är aggressiv är Obama och hans gelikar precis som alla andra innan honom. Det finns några ledare från olika länder som har fått sätta livet till då dom inte gjort som USA ville. För mig så är det enda stora skurklandet USA med Israel i släptåg.

USA har destabiliserat Ukraina och nu ska USA skicka tanks och annat till Ukraina. USA håller också på med sin statskupp i Venezuela där folket svälts ut mer eller mindre där USA-vänliga i landet också hjälper till och vi vet hur det går till när USA gör det. USA ska inte prata om aggressivitet. USA vill åt oljan och gasen. Har USA skickat någon ”Hitman” dit med ”an offer you can´t refuse”? En f.d. ”hitman” är John Perkins.

USA ger sig inte förrän det blir ett storkrig för det är galningar som styr det landet. USA har dessutom nu ockuperat Guantanamo för Kuba vill ha tillbaka området och USA vill inte lämna tillbaka det.

Hur ställer sig dom andra länderna i forna Sovjetunionen om det skulle bli krig mellan USA och Ryssland? Ställer dom upp på Ryssland? Kina? Jag kan se ett tredje världskrig framför mig där USA är den utlösande faktorn.

FBI är här i Sverige och ska utbilda polisen i tortyr, förhörsteknik kallas det. Sverige ska ha amerikansk säkerhetspersonal vid Arlanda. USA:s lag om skatteplanering ska nu bli lag i Sverige. Vad härnäst? Outsourcade fängelser i Sverige? Amerikanska militärbaser i Sverige? Sverige kommer att bli en lydstat under USA? Det sistnämnda är vi ju på sätt och vis genom näringslivet. Idag finns det knappast något svenskt att köpa då i stort sett allt kommer från AIPAC-medlemmarna där många gömmer sig bakom gamla välkända svenska varumärken. USA kommer också att lägga beslag på vårt vatten.

Det här är vad USA expert på och det används för att destabilera länder. Det används i Venezuela och det har också använts i Urkraina.

Ryske presidenten Vladimir Putin och Tysklands förbundskansler Angela Merkel bekräftar att de är på väg till Minsk för onsdagens fredsmöte. Samtidigt kommer rapporter om att flera personer dödats i granatattacker i Donetsk tidigt på morgonen.

Nu varnar amerikanska presidenten Barack Obama för att det kommer stå Ryssland dyrt om man fortsätter sitt “aggressiva agerande” i Ukraina, rapporterar BBC – medan ryske utrikesministern Sergej Lavrov säger sig vara optimistisk inför samtalen.

Obama varnar
Det har samtidigt rapporterats att det är osäkert in i det sista om fredsmötet faktiskt kommer att äga rum på onsdagen.

TT skrev under tisdagen att Ryssland kommit med flera krav för att medverka i samtalen.

Bland annat ska Putin ha sagt att han anser att Ukraina och de pro-ryska separatisterna själva måste komma fram till en lösning.

Nu bekräftar både Ryssland och Tyskland att deras ledare är på väg till fyrpartssamtalen i Minsk.

“Den ryske presidenten Vladimir Putin reser i dag till Minsk där han kommer att delta i samtalen enligt Normandie-formatet”, skriver den ryska regeringen i ett uttalande, enligt TT som hänvisar till nyhetsbyrån AFP.

“Kräver eld upphör”
Ukrainska presidenten Petro Porosjenko, som på onsdagen närvarar vid fredsmötet, säger i ett uttalande att han besökt regionen under onsdagen, och då stannat i Kramatorsk.

– Vi kräver ovillkorlig fred. Vi kräver eld upphör, att alla utländska trupper drar sig tillbaka, och att gränserna stängs. Vi kommer att kompromissa inom landet, uppgav Porosjenko, enligt AP.

Hittills har minst 5500 personer mist livet sedan konflikten började förra året.

Fredsmötet i Minsk förväntas handla om att säkerställa eld upphör och vapenvila, samt en demilitariserad zon, skriver BBC. Ukrainska presidenten Petro Porosjenko, som på onsdagen närvarar vid fredsmötet, säger i ett uttalande att han besökt regionen under onsdagen, och då stannat i Kramatorsk.

Expressen – hela artikeln – Fredssamtal i Minsk mellan stormakterna

Jomenvisst herr President!

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Natur, Politik, Rättssystem, Religion, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.