“Stormen” på bloggen var iPongo på en stolpe :-}

Jag har undrat i ett par dagar varför det var så väldigt många som sökte på iPongo Robert Hermansson på bloggen? Jag har pluggat i Umeå under fyra år så jag har ett par kontakter kvar och så fick jag denna bild av en gammal kompis som följer mig på bloggen och om iPongos bravader!! Djissus Kraist! Det vill till att vara populär!

Jag tycker att han är fruktansvärt obehaglig! Och hans “fans” på hans stream är småungar upp till 16-17 år. En 16-åring sa att han hade ändrat på sig då han ville vara mer lik iPongo! En kan ju spy för mindre! Alltså så ska en 16-åring börja supa och hata kvinnor och med det då också trakassera kvinnor.

Nu snart ska han upp i #Trolljägarna som börjar den 24 februari tror jag.

Han passar bra där på stolpen tycker jag!!

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Foto, Hälsa, Internet, iPongo, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Sexbrott, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.