Obama: Vi sitter i samma båt i kriget mot terrorn

Det är USA som har satt oss i denna båt som verkar bli alltmer bräcklig. Hur har han mage att skylla ifrån sig. Det är USA som står för terrorn och det är USA som har skapat monstret Islamiska Staten med hjälp av Israel främst.

Hans tal som förändrades igår och går nu i en helt annan riktning. Jaja. Det är inte islam vi slåss mot utan terrorn så har det inte låtit tidigare. Jo, så är det men det är väl ändå ganska sent påkommet.

USA trodde inte att IS var ett så stort problem. Och alla som på ett sätt eller annat varit inblandade i Mellanöstern sitter illa till. Unga män och kvinnor som ser vad som händer i sina hemländer och som är arbetslösa och som inte har någon framtid här i väst så det kanske inte är så konstigt att detta händer, att dom åker tillbaka och går med i terrorn hjärntvättade av IS.

Det kommer också fram att det är många fler än man räknat med som åker tillbaka till sina hemländer och krigar. Och dom som överlever kommer tillbaka med svåra psykiska och fysiska skador och dom blir farliga för oss alla.

Som t.ex. Adam i “Uppdrag granskning” som nu är i Sverige för sina skador men ska åka tillbaka igen till IS och i ärlighetens namn önskar jag att han får sin martyrdöd. Han snodde sina händer hela tiden som verkar på en stor osäkerhet samtidigt.

USA med sin terror sen 1947 och Israels terror mot palestinier lika länge. Jag tycker inte att det är konstigt alls att terrorgrupper som IS uppstår. Jag har faktiskt väntat på detta för det som USA/Israel begår så blir det payback en dag. USA skickar in vapen i Syrien och USA:s och EU:s inblandning i Ukraina och Venezuela. Jag läste att Venezuela är fredat nu men hur länge. USA och kapitalisterna ger sig inte så lätt och en dag får vi kanske läsa att presidenten Nicolás Maduro är mördad. Inte så ovanligt när det gäller USA. Lönnmord sysslar även Mossad med.

Läste på SVT att nu ska USA och Turkiet lära upp 5000 rebeller från Syrien och att Libyen som har kollapsat kan bli bas för IS:s terror mot Europa. Det gjorde ju USA bra och Irak som fortfarande befinner i ett slags inbördeskrig och Afghanistan likaså.

Jag tycker att det ser dystert ut då ingen reagerar på allt som händer när Iraels terror ödelägger Palestina och USA likt en bulldozer som ödelägger allt i sin väg runt om i världen.

Högerklicka/Visa bild

Och här om USA:s “Wargasme” som är kanon och det är väl det dom får presidenter och annan skit när dom invaderar och mördar och våldtar kvinnor och barn.

Jomfru Ane Band från Danmark. Det tar några sekunder innan låten börjar.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.