Det sysslar jag inte med, lilla gubben! HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!

Djävlar i min lilla låda! Det var längesedan jag garvade så rått som ikväll!! Hur han blånekar så hans tunga blir svart! PAYBACK, PAYBACK!!!!! Pongo!!

Nu finns det inspelat och det finns i datorn! Han är så skärrad att han läspar värre än någonsin och han darrar och tjôtar om PK-samhället. Vilken jävla stolle!!

Jag bara måste lägga ut detta nu och jag återkommer imorgon med ett längre inlägg! Han kommer att få fängelse och polisen tittar, det vet jag!!!! Finns att titta på i TV3-Play. Jag tror att varenda feminist i Sverige tittade och förhoppnings dom unga killar och unga tjejer som tycker att Robert Hermansson är en cool kille.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, iPongo, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Sexbrott, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.