Robert Pongo Hermansson i #Trolljägarna ikväll för grooming

Nu står det helt klar att det är grooming det handlar om. Fy f@n vad vidrig han är, vilket jävla äckel!! Dom andra svinen också i denna VIP-grupp.

Där sitter han på Twitch och super skallen av sig och säger att han har en tjej var det nu var någonstans. Vet hon om vem detta kräk är? Vet hon hans historia av aggressioner och våld bakom sig och nu detta! Att han är alkoholist, att det syns att han börjar få problem med levern som ger ett speciellt utseende. Han är riktigt på dekis. Och alla hans småkids som följer honom och beundrar detta vrak och tycker att han är cool.

Hoppas att han blir åtalad för detta också. iPongo har någon slags uppfattning om sig själv som sektledare för en perverterad grupp som kallar sig för “Butthurt” och i den gruppen finns “vipparna” som är dom riktigt vidriga.

Bilder på döda barn!!?? Är han nekrofilpedofil!!??

Flickor uppmanas skicka nakenbilder på sig själva – i grupp på Facebook

I en grupp på Facebook uppmanas minderåriga flickor att visa nakenbilder på sig själva och att ha sex med mannen som ligger bakom gruppen. I kvällens ”Trolljägarna” konfronteras mannen.

I en sluten grupp på Facebook uppmuntras minderåriga att skicka in nakenbilder på sig själva, avslöjar TV3:s ”Trolljägarna” i kvällens avsnitt. Ansvarig för gruppen är en 30-årig man och i gruppen ägnar man sig bland annat åt rasism, kvinnohat och grova kränkningar.

”Trolljägarna” har pratat med flera personer som tidigare har varit med i gruppen. En av dem, en tjej som i programmet kallas ”Alice”, berättar att gruppen till en början var ganska ”lugn och oskyldig”, men att den 30-årige mannen bakom gruppen efter ett tag började bli ”maktgalen”. Hon berättar att han försökte pressa nästan varje kvinna i gruppen på nakenbilder. Han började även skriva till henne i chatten och tjatade på att hon skulle skicka nakenbilder på sig själv.

– Sedan övergick det till meddelanden som ”skulle du vilja ligga med mig?” och ”fan, vad jag skulle vilja knulla med dig”, säger Alice till ”Trolljägarna”.

Till en början trodde hon att han skojade, men till slut förstod hon att han var seriös.

– Jag blev väldigt nervös eftersom han är en idol för många. Jag var rädd att han skulle skicka medlemmarna i gruppen på mig.

”Trolljägarna” har pratat med ytterligare en person som har varit medlem i gruppen. Han berättar hur personerna i gruppen tryckte ner andra utomstående, bland annat feminister, och att tonen i gruppen bara blev värre och värre.

– Det var massa bilder på döda barn, porr, rasistiska skämt och allt möjligt. För att passa in i gruppen skulle du inte vara rädd för att skriva saker som kunde anses som hot, säger mannen.

Metro – Flickor uppmanas skicka nakenbilder på sig själva – i grupp på Facebook

Han tycker själv att han är fin…… Öhhhhhh!
Detta håller han på med direkt efter uppbrottet och håller på med också när han är ihop med sitt ex!!!! Alltså jag dånar vilken otäck individ han är!!!

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Foto, Hälsa, Internet, iPongo, Kriminalitet, Pedofili, Rättssystem, Sexbrott, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.