USA dömer palestinska myndigheten att betala miljarder

Detta är nog det mest sjuka jag har läst på länge!! Hur fan i glödheta helvete kan USA ställa ett sådant krav? Jag blir helt matt!

Detta kan bara bidra till mer hat mot USA och mot zionister både i Israel och i USA.

Amerikanska familjer, jaha, det är zionister/pro-israeler som varit på besök, vilka annars vill besöka Israel denna terrorstat.

Men alla oskyldiga i Gaza och på Västbanken som mördas, misshandlas, fängslas, torteras, barn som är ett lovligt byte idag där IDF-soldater och poliser härjar som galningar. Ska dom gå fria?

Gaza som fungerar som ”Canned Hunting” där israeler testar vapen i skarpt läge som sen ska visas på mässor. USA och Israel som inte gör annat än ljuger som värsta mytomanerna för att ta sig rätten att attackera ett folk och land.

I Israel ljugs ungarna proppfulla och Palestina finns inte på deras kartor och gemene man/kvinns i USA vet inte ett skit vad som händer utanför USA:s gränser men kanske det händer något då universitet börjar knorra.

USA:s drönarattacker där tusentals civila mördats och mördas! I Irak där USA gick in på en lögn! Hur många har inte mördats där? Kriget pågår fortfarande med bombdåd var och varannan dag där civila dödas. Vilket ansvar har USA för det? USA skiter fullständigt i dom också som mördas, då USA ser det som sin naturliga rätt och ”ändamålet helgar medlen” är det så dom ser det?

Dessa sjuka hjärnor som styr och ställer i Israel/USA där det inte finns tillstymmelse till moral, etik eller ansvar men det blir ju skit också när Zionister/Bilderberggruppen styr och ställer där alla ingår i AIPAC, penningstinna, aggressiva som trycker på politikerna med stora summor pengar för att få dom beslut dom vill ha. Ondskefulla till bredden av sitt hat mot palestinier och araber, är rasistiska poliser som skjuter oskyldiga svarta även ungdomar.

Och denna kollektiva bestraffning i Israel är helt outstanding! Det finns inget land i världen som beter som sådana vidriga kräk som Israel. Det finns inget land i världen som fängslar småungar och ger dom stryk. Det finns inget land i världen som systematiskt ger sig på barn och dödar dom. INGET land i världen gör detta som Israel gör. Det är ett FOLKMORD och sen har USA:s zionister mage att kräva skadestånd för några familjer om man tänker vilka terrordåd Israel genomfört/genomför med USA:s hjälp.

Här ljuger “Nettan” om Irans kärnvapen. Det finns inga kärnvapen. Fyra iranska kärnforskare lönnmördats av Mossad/CIA/Shin Bit. Det börjar växa ut horn på honom…..

Här en bosättarkvinna och hennes trakasserier mot en palestinsk kvinna. Hur sjukt är inte detta? Finns massor med liknande på Youtube även där bosättarmän trakasserar kvinnor.

Det är därför grupper som t.ex. IS/al-Quaida uppstår, USA skapar sina egna fiender genom sitt psykopatiska beteende mot världen, helt utan empati eller förståelse för människor, att människor har ett annat synsätt än USA. USA tycker att dom lever i den bästa av världar men det gör dom inte. USA är odemokratiskt, har apartheid i verkligheten, dödsstraff och avrättar förståndshandikappade, lönnmördar obekväma så gör även Mossad.

Det finns INGET land som har så många statskupper på sitt CV som USA. Israel är också en apartheidstat, bedriver ett folkmord och som vill utvisa alla afrikaner, hänsynslösa mot dom inte ”tillför” landet något. Dessutom räknas inte Israel som en fullvärdig demokrati och självklart inte med den terror som dom genomför dag som natt mot ett folk som inte har annat än stenar att försvara sig med.

Får jag inte det jag vill så tar jag det helt enkelt genom att initiera en statskupp, destabilisering, mörda viktiga personer o.s.v. Detta med ”orsak och verkan” finns inte på kartan för USA.

PLO och den palestinska myndigheten döms att betala 218 miljoner dollar i skadestånd till amerikaner som skadades och dödades vid terrorattentat i Israel för mer än tio år sedan. En federal domstol anser att palestinierna medvetet har understött terroristerna som utförde dåden.

De tio amerikanska familjer som har stämt PLO och den palestinska myndigheten anser att palestinierna understött terroristerna och vill ha ersättning för död, skador och lidande för drygt 30 familjemedlemmar.

Israel håller redan nu inne utbetalningar av 100 miljoner dollar i månaden till den palestinska myndigheten. Frysningen är ett straff för att den palestinska myndigheten ansökt om medlemskap i den internationella brottmålsdomstolen ICC.

Sveriges radio – USA dömer palestinska myndigheten att betala miljarder

USA dömer PLO att betala miljarder för terrordåd
● Israel–Palestina-konflikten En domstol i New York har dömt Palestinska myndigheten (PA) och paraplyorganisationen PLO att betala 218 miljoner dollar i skadestånd till amerikanska offer för terrorattacker i Israel under 2002–2004.
Domstolen anser att palestinierna medvetet har understött terroristerna som utförde dåden. PA förnekar ansvar för de ”galna och hemska” attackerna – utförda av medlemmar av islamistiska Hamas och av al-Aqsa-martyrernas brigader – och hävdar att gärningsmännen agerat helt utan sanktion uppifrån, rapporterar nyhetsbyrån TT.
PA och PLO krävs på 218 miljoner dollar, men eftersom skadestånd automatiskt trefaldigas i terrormål i USA blir summan 654 miljoner dollar – vilket motsvarar nära 5,5 miljarder kronor./Aftonbladet/Omni

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.