iPongos nya Facebook

Han har skapat sin egen support-Facebook “Vi som stödjer Robert “iPongo” Hermanssons kamp mot mot trolljägarna”. Djissus Kraist!

Det är han själv som skapat den såklart. Han tror fortfarande att han har stöd efter att all denna skit som kommit fram om honom så vill ingen beblanda sig med honom längre. Han är kriminell och störd. Bara att se på hans ”artisteri” med den blodiga kvinnan som är allt annan än sund och hans spel i Sims som också finns här i Kategori iPongo och överst i menyn där.

Stilen i språket är också hans så det är ingen tvekan om den saken.

Jag fick en fråga igår varför jag hatar honom så. Jo, jag avskyr honom som pesten. Jag upptäckte honom förra sommaren genom en artikel i Nyheter24 om denna “Butthurt”-grupp och började följa hans/deras “bravader” på nätet och det han utsatte kvinnor för och framförallt feminister. Och när han och hans “Butthurts” bedriv den värsta hets och stalkning där mordhot ingick och önsketänkande och sabotage som denna grupp ville göra med dessa kvinnor blev jag helt enkelt förbannad.

Jag har varit med förr och räds inga pojkslynglar som dessa och jovisst dom har hotat mig med men jag bryr mig inte helt enkelt. Men unga kvinnor har farit mycket illa och jag har en del kunskap som jag har använt. Och jag vet en hel del om denna iPongo och jag har samlat på mig mycket material om honom. Han är nog lite skraj för mig. :-}
Han har något slags mamma-komplex som kommer upp överallt och främst på Twitch och vem vet jag kanske är hans mamma. :-}

Högerklicka/Visa bild för tydligare bild.

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Foto, Hälsa, Internet, iPongo, Kriminalitet, Rättssystem, Sexbrott, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.