Eklund får hemliga besök i fängelset

Jag mådde illa när jag läste detta. Hur i glödheta helvete kan en kvinna besöka honom!? Denna groteska person, pedofil och kvinnomördare som jag dessutom tycker är extremt ful! Ofattbart! Han har en räcka av ofredande bakom sig innan Engla och Pernilla. Hur många sexbrott har han begått som inte kommit fram?

Hon tycker synd om honom och han verkar ensam… Öhhhhhhh!

Hon är ju helt störd. Dessa kvinnor som dras till pedofiler och andra grova brottslingar av olika slag även massmördare. Jag begriper inte detta. Vad är det som är så synd om dessa grova brottslingar? Det finns ju till och med kvinnor som ömmar för massmördaren och terroristen Breivik.

Anders Eklund som har böcker som beskriver övergrepp på barn inne på fängelset innan det upptäcktes. Han är svårt sjuk och han kommer alltid att vara svårt sjuk och enligt mig kan han aldrig släppas ut då han tydligen inte har någon impulskontroll överhuvudtaget när det gäller våld och sex. Det är inte det minsta synd om denna person, INTE DET MINSTA! Han är en perverterad person och det kommer han alltid att vara och det finns ingen terapi i världen som kan ändra på det. Kastrering både fysiskt och medicinskt är det enda om gäller kanske knipsa honom också.

”Vi vill inte vara med”
Kvinnan, som kommer från en ort i västra Sverige och har flera barn, vill inte kommentera vilken relation hon och Anders Eklund har, eller vad skälet till att hon ska besöka honom är.
– Det är bara av privata skäl, säger hon.

Men vilken typ av relation har ni?
– Nu är det så att vi inte vill vara med i eran tidning.

2009 inledde Anders Eklund en relation med en annan kvinna inifrån anstalten. I ansökan om besökstillstånd då beskrev Anders Eklund kvinnan, en 35-årig tvåbarnsmamma som sin “flickvän”.
– Det är trevligt att träffa honom, sa kvinnan till Aftonbladet då.

“Tyckte synd om honom”
Hon berättade att det var hon som tagit första kontakten med Anders Eklund, som då hade erkänt att han mördat Engla och Pernilla, knappt ett år tidigare.

– Jag läste om honom och tyckte synd om honom, han var så utsatt och verkade så ensam. Så jag skrev ett brev och han skrev tillbaka. Nu brevväxlar vi, berättade kvinnan.

Hon sa att hon inte skulle beskriva dem som ett par.
– Vi är mer som vänner.

Nyligen avslöjade Aftonbladet att Anders Eklund haft flera böcker som beskriver sexuella övergrepp mot barn på sitt rum på anstalten i flera veckor innan de upptäcktes.

Aftonbladet – Eklund får hemliga besök i fängelset

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Pedofili, Politik, Rättssystem, Sexbrott, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.