Kritik av Israels politik förvrids till antisemitism

Det pågår något mycket otäckt i Sverige nu på flera fronter. Att det finns grupper i Sverige som lobbar något alldeles fruktansvärt och dammsuger allt och har mycket långsökta tolkningar på vad som är anti-semitism.

Jag hatar Israel och med det är jag anti-zionist och anti-israel MEN jag är inte anti-semit och det är en jäkla skillnad! Det står jag för. Det är bara att googla. Många judar kämpar för palestinierna bl.a. israelen Miko Peleda som verkligen kämpar för palestiniernas sak men också Norman Finkelstein, Gideon Levy och Dror Fejler men det finns många, många fler som är judar och kämpar för palestinierna.

Men det som Willy Silberstein, ordförande för Svenska kommittén mot antisemitism m.fl. gör, att så fort det kommer kritik mot Israel så är han i farten och ALLA som kritiserar Israel ÄR anti-semiter, punkt slut! Och alla blir så jävla skraja och det har vi minsann sett på olika sätt, ett är en barntröja med en sheriffstjärna fick han till att skymfa judarnas lidande under WII. Det är stolligt värre för det finns inte tillstymmelse till likhet och davidsstjärnan användes inte i lägren utan det var trianglar med olika färger som visade på vilken status judarna hade.

Nu har NGO Monitor upphöjt sin stämma och kör med samma skit, att är man mot Israel så demoniserar man Israel och är naturligtvis anti-semit. NGO Monitor är en zionistisk högerrörelse och en propagandamaskin för Israels regering och med det för Israels terror i Palestina. Sen kan dom förneka hur mycket som helst för det dom säger och USA säger är lögn. Finns det någonting dom säger sant?

Det är bara att läsa vad Israels ambassadör i Sverige tycker om muslimer, Isaac Bachman, (Han fick inte sparken!)

Israels ambassadör i Sverige på Facebook som värsta islamofoben!!!!

Sveriges regering håller tyst. Inte någonstans i svensk media skrivs om den terror israel utsätter palestinierna för, inte ett knyst!! Varför? Kan det beror på zionisterna i Wallenberg som mycket styr Sverige? Vem har makten över mycket av svensk media idag, jo Bonnier o.s.v. Skrivs det något så är det om zionisterna med stora offerkoftan på sig och kravallpoliser vakar över synagogor men vem vakar över moskéerna?

Jacob Wallenberg som nu gör allt för att affären ska avslutas med Saudiarabien där just nu en våldtagen kvinna av ett gäng som har haft fräckheten att anmäla att hon blivit våldtagen straffats med 500 piskrapp och sex månaders fängelse. Där kvinnor har samma värde som något katten har släpat hem. Är det rimligt att Sverige ska ha sådana affärer? Wallenberg samlar sina styrkor. Sverige kommer inte anses som trovärdig om affären avslutas. Mänskliga rättigheter hit och dit. ”Men det den här frågan handlar om är något väldigt stort och principiellt. Det handlar om när Sverige som nation skriver på ett avtal med ett annat land.”/WallenbergDagens ETC – Saudiavtalets vinnare – svenska storföretag

Nu vill tokstollen (ursäkta men jag tycker det.) sälja vapen till Nordkorea!? Har han blivit ovän med USA eller vad så? Eller ingår det i planen om den Nya världsordningen som AIPAC och Bilderberggruppen drömmer om. Men ännu så går inte det att sälja vapen till Nordkorea, tack och lov men att bara tanken finns hos Wallenberg är sjukt!

Är det någon som har kollat hur mycket varor och livsmedel som kommer från AIPAC och dom medlemmar som ingår där eller i Bilderberggruppen? Och alla är dom zionister eller pro-israeler.

Högerklicka/Visa bild

Bilderberggruppen

Palestina är snart borta, det finns knapp något kvar. Och Gaza är mycket värre än ett fängelse för i fängelser svälter ingen, ingen testar nya vapen i skarpt läge där det inte finns någonstans att fly. Ingen kidnappar dig i natten och kommer med falska papper som gör att du blir fängslad.

Här testar Israel sina nya vapen både i skarpt läge inne i Gaza eller uppbyggda byar inne i Israel som ett slags Counter strike IRL. Demonstrerar vapen som kan se runt hörn bl.a. Den vidrige krigsfilosofen, Shimon Naveh som vem som helst kan få kräkreflexer av. Gaza är numera lönsamt.


Vapenlabbet Gjutet bly

Ingenting av detta tar svensk media upp. SVT har med jämna mellanrum visat dokumentärer om det omänskliga och folkmordet som Israel bedriver mot ett folk som varken har flygvapen, infanteri eller något annat försvar mer än stenar och några vapen som inte går att jämföra på denna dag mot vad Israel har och som zionisterna i USA ger till Israel.

Och förnedringen i Check-points och sabotage mot odlingar och rivningar av palestinska bostäder och tvångsförflyttningen av beduiner m.m. Och Sveriges ansvariga hör inget, ser inget, säger inget! Och idag har en fiskare skjutits ihjäl i Gaza.

Margot Wallström som jag nu tycker börjar vackla i frågan, MEN kanske det ändå är lite för tidigt och vi måste tänka på Israel också jamar hon på.

Här några bilder på Israels terror och det främst mot barn nu för tiden. Det är mer effektfullt kanske och billigare.


Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Foto, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.