Bödlarna i Saudiarabien!

Amnesty kom ut idag med en rapport som visar på att att Saudiarabien har halshuggit tre personer för narkotikabrott! För narkotikabrott!!! WTF!!

Men det visar också vilket medeltida land det handlar om där det inte finns några mänskliga rättigheter överhuvudtaget mer än för dom sadistiska shejkerna.

Amnesty: Nya saudiska avrättningar
Enligt Amnesty International halshöggs tre personer i Saudiarabien idag. Det innebär att 44 personer avrättats i landet hittills i år, att jämföra med 11 vid samma tid i fjol.
Mot botten, ett land som redan utmärker sig bland världens bödlar, skriver Said
Boumedouha på människorättsorganisationen i ett pressmeddelande.”

De tre senast avrättade – en saudier, en jemenit och en syrier för narkotikabrott.
SVT-Text-Tv 2015-03-12

Hur många företag i Sverige har blod på sina händer genom att samarbeta med ett land som befinner långt ner i den svarta dyn?

Nu har AIPAC, Högertokarna i övrigt, USA, alla lobbygrupperna och Bilderberggruppen gått bananas plus 31- gänget förstås och Alliansfasscisterna. Och det var helvete vad dom gapar, att nästa är domedagen, typ.

OJOJOJOJ…. Så svårt det kommer att bli.

Jag tror att en bidragande orsak är också att vi har en kvinnlig utrikesminister från något litet skitland som kommer här och sticker upp. Ett litet skitland som producerar vapen. Det var intressant för dagen innan jag läste i Dagens ETC så tror jag att dom vapnen kan gå till Islamiska staten för Saudiarabien verkar stödja dom med pengar. Det skrev också Dagens ETC.

Det är kovändningar hit och dit. USA har relationer med Saudiarabien p.g.a. oljan och har skygglapparna på när det gäller IS som dom faktiskt har bidraget med då USA är som dom är med statskupper över hela världen och gynnar dom som USA kan tjäna på och att djävlas i största allmänhet.

Saudiarabien förnedrade Margot Wallström mycket medvetet då dom visste att Sverige skulle säga nej och hon sparkades ut inför öppen ridå. Shejkerna som tror att dom är Allahs utsända och gör som dom vill och har en alldeles egen Koran som inte stämmer överens med den Koran som vanliga muslimer använder.

Vem tror på, att detta kommer att lösas genom dialog!? Med Saudiarabien? Med en kvinnlig utrikersminister? Fegt av Palestina också, att ställa sig på saudiernas sida, får dom stöd från dom? Det är klart att det är svårt att veta om alla kovändningar, vendettor som förs bakom lyckta dörrar men i det stora hela så vet nog dom flesta som hänger med och läsar media från alla världens hörn vad det handlar om.

Här kan jag gott säga, här handlar det om dom onda och goda krafterna där Saudarabien och det gäng som stödjer dom och så dom andra som vill ha mer rättvisa här i världen och alla människors lika värde och att världens halva befolkning faktiskt är kvinnor och dom är inget som män ska ha att avreagera sig på vad det än gäller eller användas som slavar eller runka av sig i (som NoBoyToy ofta använder i sin blogg. :-} )

Saudierna kände till uppsagt avtal
Saudierna visste redan i söndags att det militära samarbetsavtalet skulle sägas upp. Det uppger Svenska Dagbladet.

Redan innan mötet i Kairo inleddes var saudierna införstådda med att den svenska regeringen tänkte säga upp samarbetsavtalet. Beskedet ska ha lämnats vid direkta möten mellan svenska ambassaden i huvudstaden Riyadh och saudiska representanter.

Tidningen uppger också att den svenska delegationen redan på söndagskvällen fick besked om att Margot Wallströms tal skulle stoppas.

Bråket mellan Arabförbundets medlemmar och Sverige har utlöst en diplomatisk kris efter regeringens beslut att riva upp vapenavtalet med Saudiarabien. Nu riskerar krisen att förvärras. Enligt uppgifter till Expressen har flera länder i Mellanöstern begärt extra möten med utrikesdepartementet. Tidningen uppger att det handlar om Förenade Arabemiraten och Kuwaits ambassader i Sverige.

Efter att utrikesminister Margot Wallström stoppades från att tala vid Arabförbundets möte i Kairo tidigare i veckan, fördjupades krisen ytterligare när Saudiarabien beslutade att kalla hem sin Sverigeambassadör.

”Lösas genom dialog”
I ett gemensamt uttalande från Arabförbundets 22 medlemsländer, initierat av Saudiarabien, kritiserades Sveriges beslut. Även Palestina, som efter Sveriges erkännande, har goda relationer valde att sluta upp bakom Saudiarabien.

Palestinas ambassadör i Sverige, Hala Husni Fariz Odeh, har enligt TT träffat utrikesminister Margot Wallström för att diskutera de senaste dagarnas konflikt. Fariz Odeh hoppades efter mötet att konflikten snart ska blåsa över och att den bör lösas genom dialog.

Utrikesdepartementet säger till TT att ett par länder har hört av sig de senaste dagarna.

SVT Nyheter har sökt representanter för Arabemiratens och Kuwaits ambassader i Stockholm. Ingen vill dock uttala sig i frågan.

SVT -Sprickan riskerar att bli djupare

Stöd för Wallström i USA
Under rubriken ”Äntligen ett västland som talar klarspråk med Saudiarabien om mänskliga rättigheter”, beskrivs Wallström som någon som vågar talar klarspråk och inte är rädd för att ta en moralisk ståndpunkt.

I artikeln görs jämförelser med amerikanska politiker som rutinmässigt angriper Iran för en tyrannisk inrikespolitik och för att landet underblåser terrorism. Saudiarabien är ännu mindre demokratiskt och med den ortodoxa salafismen spelar landet en unik roll i skapandet av terroristgrupper i Mellanöstern och Sydasien, påpekar tidningen.

The Wasington Post – At last, a Western country stands up to Saudi Arabia on human rights

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.