#Trolljägarna/Stalkers

Milda makter! Thomas Sundström som är ”Taags” på Flashback var på pricken som jag hade föreställt mig ett nättroll och som extrem kvinnohatare.

En kille som är en outsider, asocial, ofördelaktigt utseende, har ingen chans på kvinnor, dålig hållning, lång och tanig och säkert arbetslös. Tuff bakom skärmen men som det visade sig vara fegare än fegast och fick ett sammanbrott och hyperventilerade. Har han alla besticken i lådan?


Thomas Sundström på YouTube – klicka på bilden.

Dom kvinnor som han hatar mest är kvinnor som han mer än gärna hade velat ha i sänghalmen. Det är också kvinnor som har ordnade liv och är välutbildade och vackra.

Stalkern Johan Andrén var något av det värsta! Han måste vara psykopat för hur kan man annars plåga en mamma och hennes son och infiltrera alla som fanns omkring om man är frisk? Något av det äckligaste jag har sett. Var det en mamma och pappa som var med vid tingsrätten där pappan sa, att Johan minsann mådde dåligt också.

Vi alla som såg detta skiter fullständigt i om han mår dåligt och han behöver verkligen hjälp men det hjälper knappast på en sådan som honom. Jag hoppas att Sveriges kvinnor såg detta och lägger han på minnet och springer så långt bort som möjligt om dom träffar på honom.

Den juridikstuderande då!? Djissus Kraist! Vilka sjuka personer det finns, det är fan-i-mig helt galet! Och han ska bli jurist/advokat!? Hur kan man plåga unga kvinnor på detta sättet!? Han behöver hjälp han också och jurist/advokat är nog inget bra yrke för den stollen. Jaha det är Ahmed El Imam han heter och inte Oliver Holmgren.

Detta är i sanning riktigt elaka män och kanske onda rent av. Det finns många av dom. Jag läste på träskforumet om hur många som ondgjorde sig över Robert Aschberg!? Dom som gör det är ju dom som är som är likadana som dom som drogs upp ur kloaken! Läser man “Taags” så är ju hatet glödgat och ett fullständigt raseri! Inte vet jag, kanske någon psykisk störning.

  

Det här inlägget postades i Allmänt, Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.