Är det dags att börja abortera pojkar!?

Det är helt huvudlöst att ge sig på en nunna och våldta henne 71 år gammal och bakbinda andra nunnor och råna klostret och dessutom vanhelga det. Vad f@n är det för grobianer? Vad händer med männen idag? Dom blir alltmer brutaliserade och degenererade och enligt mig så behövs dom inte när det ska vara på detta sätt.

När män blir frustrerade över klasskillnader och arbetslöshet så tar dom ut det på kvinnorna som har fött dom. Nu vet jag inte hur det är med dom grobianer som våldtog nunnan. 23-åriga Jyoti Singh som våldtogs av sex män i flera timmar. Hennes skador var så allvarliga att hon dog. Det händer troligtvis varje dag att kvinnor våldtas både inom hemmet och utanför som inte kommer fram. Kvinnor mördas för att dom är kvinnor. Flickor som våldtas och sen mördas genom att hänga dom i träd o.s.v. o.s.v. o.s.v.

I Indien och Kina aborteras flickor eller att dom mördas eller sätts ut i skogen och vad blir resultatet av det. Det blir en stor brist på kvinnor som redan har visat sig genom att i Kina rövas kvinnor bort.

Det behövs inte så många män här i världen och det är inte bara i Indien som våldtäkter begås. Det verkar var något slags virus som ger sjukdomen ”hata kvinnor och våldta dom bara och gärna döda dom också”.

Inte ens äldre kvinnor fredas utan det finns män som våldtar och dödar kvinnor i 90-årsåldern även i Sverige. Detta fanns inte på kartan för 15-20 år sedan utan som jag ser det så är internet och våldsspel en stor aktör i det hela. Män blir helt rubbade av detta.

Den försvarsadvokat i Indien som säger att ”vi har den bästa kulturen. Här finns inte plats för kvinnor.” Han ser så vidrig ut och så ond ut och en annan advokat som sa att om hans döttrar gjorde samma som Jyoti Singh skulle han mörda dom. Jag hoppas att dessa advokater får sparken för hur kan det bli någon rättvisa när det är på det här viset.

I Saudiarabien är det likadant när en kvinna blir våldtagen blir hon fängslad och får en massa piskrapp. Dessa samhällen är brutaliserade och männen verkar ha rabies allihop.

En 71-årig nunna våldtogs och knivskars när hon försökte stoppa en grupp män som slog till mot en skola i östra Indien i går.

Det var under natten mot lördagen, lokal tid, som en grupp män slog till mot en klosterskola i staden Ranaghat, omkring åtta mil nordöst om Calcutta.

En 71-årig nunna som försökte stoppa männen våldtogs. Hon fördes till sjukhus med svåra skador efter attacken, men läget uppges vara stabilt. Indian Express i dag berättar fler detaljer kring händelsen. Gärningsmännen ska först ha sökt igenom lokalerna, bakbundit tre nunnor och tillfångatagit säkerhetsvakter.

Knivskars under överfallet
Nunnan som våldtogs ska ha försökt kämpa emot och larma polis när hon attackerades. Förutom de brutala sexuella övergreppen ska hon också ha knivskurits. Under gårdagen uppgav en källa inom polisen för nyhetsbyrån AP att kvinnan gruppvåldtagits, men åklagaren P B Selim, säger i dag till Indian Express att det i stället var en av männen som våldtog henne. Det finns också uppgifter om att gärningsmännen kan ha varit så många som tolv stycken, alltså fler än vad som rapporterades under lördagen.

Gärningsmännen vanhelgade dessutom ett kapell i anslutning till skolan innan de lämnade platsen. Det finns därför misstankar om att religiösa motiv kan ligga bakom attacken. Källor uppger för Indian Express att klosterskolan försökt få polisbeskydd vid flera tillfällen efter att ha mottagit hot från anonyma uppringare.

Aftonbladet – En 71-årig nunna våldtogs och knivskars när hon försökte stoppa en grupp män som slog till mot en skola i östra Indien i går.


Ett exempel på en ond individ och han ser verkligen ond ut. Har han fru och barn?

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Sexbrott, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.