Netanyahu gastar, att NU ska palestinierna bort!!

Israel är nu nationalsocialistiskt!
Netanyahu likt Hitler skanderar han att palestinierna ska bort till vilket pris som helst och det har vi sett under olika ledare sen 1948 men Netanyahu och hans gäng är mycket aggressiva och beslutsamma. Palestinier är som råttor och det är dom som är inkräktarna och ses inte som människor.

Den största skurken är USA som ser detta men skiter fullständigt i det då USA:s zionister är starka även ekonomiskt och alla är dom medlemmar i AIPAC den aggressivaste lobbygruppen i hela världen som också sponsras av CIA/FBI även ADL och JDL m.fl. AIPAC håller Israel under armarna. Världen har blivit ondare genom Netanyahu, Lieberman och Sharon-sönerna och några till.

Vi kommer att se en utrensning och ett dödande av palestinier och andra minoritetsgrupper i ett ökat tempo den saken är klar. Dom högerextrema i Knesset är vidriga. Krigshundarna står redo. USA vädrar morgonluft för dom måste ju hålla sin krigsindustri vid liv.

Soldater mördar barn på löpande barn och jag läste på Twitter att palestinska mödrar ska dödas då deras avkommor är ormar.

En ung kvinna i en fredlig protest och en vädjan till bulldozern som är på väg att riva en palestinsk bostad. Bulldozern kör medvetet rakt över henne och hon dör kort därefter. Detta visar på att det finns ingen förståelse eller ens en gnutta empati what so ever.

Här hotas personer som vill hedra den mördade Rachel Corrie av soldater med automatvapen riktade rakt mot kroppen på en kvinna.

En liten skrämd pojke passerar en skräckinjagande IDF-soldat. Vad händer i denna lilla pojke som inte gjort någonting och ändå utsätts han för det detta.

Och här sitter tre skräckslagna pojkar varav en har dragit upp axlarna som om han väntar på ett slag.

Vardagsmat är detta. Palestinska kvinnor råkar ut för horder av zionister som verbalt och fysiskt attackerar kvinnor och detta varje dag hela tiden överallt

Zionisterna drar sig inte för att verbalt attackera palestinska skolflickor som denna man gör. Detta är helt sjukt!

Här en gastande mobb. Det verkar som om det är deras jobb att dra omkring och attackera kvinnor.

Här attackerar tre soldater en gammal kvinna och släpar iväg henne. Det finns ingen som helst anständighet hos dessa brutala soldater.

Den ena dagen efter den andra varje dag så rivs palestinska bostäder med falska papper. Hus bombas och palestinier sätts på gatan.

Palestinier terroriseras och förnedras i Check-points där dom får gå i fållor likt kreatur och hoppas på att soldaterna är på bra humör och att dom hinner över till sina arbeten eller odlingar.

Här jagas en palestinier som samtidigt tar en selfie som visar hur han blir jagad av två soldater där en har draget vapen.

Nettan visar på karta var han ska bygga bosättningar om han vinner. Palestinier har ingen chans att bygga någonting.

Här behövs ingen beskrivning utan plakatet visar som det är, kollektiv bestraffning och palestinier sätts på svält på allt.

Kritiseras Israel och zionister anklagas man för att hata judar och är anti-semit och får genast stämpeln i ryggen.

Jag tycker att han är sinnessjuk. Han vill införa dödsstraff och sådana skulle genomföras helt slumpmässigt. Person på fel plats vid fel tidpunkt och möta på någon IDF/POLIS.

Men så är det! Dom flesta zionister är inte religiösa och tror inte på Gud. Men Gud har lovat dom Palestina.

Såhär gör Netanyahu mot omvärlden och han är dagens Hitler i ett nationalsocialistiskt Israel där palestinier och annat löst folk ska utrotas helst med yxa eller deporteras.

Det finns hur mycket som helst som visar på Israels brutalitet och så undrar folk varför anti-semitismen ökar? Jag försvarar inga påhopp på någon men jag förstår varför det händer. Det är svårt generellt sätt att skilja på en icke-zionist och på en zionist mend man löser inga problem genom våld. Zionister är inga sjyssta personer då dom vill ha hela Palestina som en zionistisk stat och där finns ingen plats för några andra möjligtvis som gästarbetare.

Jag har skrivit många inlägg om den konflikten och hur Israel nu riktar in sig på barnen och kvinnorna under kategori Israel-Palestina.

Till Syvende och sist så är det faktiskt så att muslimer är den mest utsatta gruppen i västvärlden efter romer! Konflikten mellan Israel och Palestina kommer att öka våldet på olika sätt.

Det här inlägget postades i Allmänt, Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.