TTIP = GMO

Om EU godkänner TTIP och alla andra handelsavtal med USA kommer all mat som produceras sakta men säkert att övergå till GMO. Genmodifierad mat vet vi lite om idag och vi vet inte vad det orsakar, vi vet inte hur många cancerfall och missbildningar av olika slag det ger. Vad vi vet är att det ger cancer på möss.

Det har varit “försöksodlingar” med potatis längst upp i Sverige och längst ner i Sverige med sockerbetor.

Våra åkrar kommer att kontamineras av GMO och då finns ingen återvändo. Vi kommer också att tvingas att köpa utsäde av Monsanto/Syngenta och även tvingas att använda deras bekämpningsmedel för inga andra duger.

Vanliga hobbyodlare blir det slut med också och att dela med sig till andra för att på ett naturligt sätt förädla. Det blir slut med att odla i växthus utan enbart på friland som kan bli svårt men det finns det bot på, GMO.

Dessa företag vill INTE ha på sina innehållsförteckningar att produkterna innehåller GMO!!

Jag tycker att det är skrämmande att folk inte inser hur farligt detta är och att det är amerikanska multinationella företag som kommer att rulla in i EU som bulldozers och ta över livsmedelsindustrin.

En liten påminnelse om vad som kommer att hända där.

Ingen kommer att kunna begränsa vinsterna i välfärden då det finns stora amerikanska intressen där och USA kan stämma Sverige om vi gör det. Jag tror inte att gemene man inser detta. Dessa s.k. rättvisedomstolar som ska inrättas kommer att vara bakom låsta dörrar och inget land kommer att klara av att stå mot dessa stora amerikanska intressen som är det samma som AIPAC.

Amerikanska produkter väller in Sverige redan nu och inte minst i TV-tablåerna.

Här är en del av dom produkter som är medlemmar i AIPAC och kan vara producerade på ockuperad mark i Israel. Många produkter ompaketeras i andra länder där det inte står att dom kommer från Israel utan det står, är packat för Sverige i Tyskland t.ex.

Det finns mer information i länken i menyn till höger: TTIPPEN

  

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Natur, Politik, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.