Hitlers hemliga liv

Jag tror också att han var homosexuell och så hittade jag detta på ett usb-minne som jag sparat i många år. Jag har en hel påse med usb-minnen att gå genom nu. Nu skrev jag detta 2001 så det har några år på nacken.

En man som åtråddes av miljoner kvinnor över hela Tyskland, men som själv äcklades av kvinnlig fysisk kontakt. Detta hävdas i boken ”Hitlers hemlighet” som i morgon kommer ut i hela världen. I Sverige ges den ut av bokförlaget Forum. Den är skriven av Lothar Machtan, professor i modern historia vid universitetet i Bremen.

LEDAREN Adolf Hitler, miljoner och åter miljoner tyska mäns högsta föredöme poserar i skogen.

HITLER OCH EMIL 1921 blev Emil Maurice, som Hitler svärmiskt kallade ”vår vinthund”, hans chaufför. De delade tiden i fängelset i Landsberg där de blev intima och du-bröder. Och när de blev fria fungerade Maurice även som ett slags hushållerska åt Hitler. Men när Hitlers systerdotter Geli blev kär i Maurice, som var bisexuell, blev det en brytning.


1889
föddes han i Linz i Österrike som son till en tulltjänsteman.

1907 flyttade han till Wien och misslyckades där att komma in på konstakademin ”eftersom han saknade talang”.

1913 flyttade han till München för att slippa värnplikt.

1914 anmälde han sig frivilligt till krigstjänst i Tyskland och tjänstgjorde under kriget 1914–1918 som ordonnans på västfronten. Blev trots utmärkelsen Järnkorset av första klassen inte befordrad till mer än korpral. Enligt militära arkiv på grund av sin homosexualitet.

1919 bevistade han ett möte med Deutsche arbeiterpartei och gick med.

1921 ombildas DAP till Nationalsocialistiska arbetarpartiet och Hitler blir dess ledare.

1923 gör han ett kuppförsök i München som misslyckas. Han döms till fem års fängelse men släpps redan 1924.

1933 blir han rikskansler under statschefen president Hindenburg och inför undantagstillstånd och lagstiftar om den rasistiska nazistiska diktaturen.

1934 har han en blodig uppgörelse med politiska motståndare inom det nazistiska SA, vilket stärker hans ställning hos tyska folket och i armén.

1935 inför han allmän värnplikt.

1938 införlivar han Österrike och det Sudettyska området med det tyska riket.

1939 bildar han en icke-angreppspakt med Sovjetunionen och anfaller Polen, varefter Storbritannien och Frankrike förklarar Tyskland krig.

1941 anfaller Tyskland Sovjetunionen. Samma år går USA med i kriget.

1945 den 30 april tar Hitler efter tolv års diktatur och sex års världskrig sitt liv i ruinerna av Berlin. Ett världskrig som beräknas ha kostat mellan 40 och 60 miljoner människors liv.

Fler män i Hitlers liv
Rudolf Häusler, då 20 år gammal, flyttade i februari 1913 in i Hitlers rum på ungkarlshotellet på Meldemannstrasse i Wien, en plats som var känd för att bebos av unga homosexuella. De kallade varandra för Adi och Rudi och svärmade båda för Wagners operor. I maj flyttade de till München där de delade rum i nio månader.

Ernst Schmidt (1889–1985) och Hitler träffades när de både ryckte in i det militära 1914 och var ”oskiljaktigt intima” vänner till 1919. Schmidt kallades av regementskamrater för ”Hitlers hora”. Vänskapen bestod livet ut även om den upphörde att vara ”personlig”. Schmidt gick med i SA och blev distriktsledare för NSDAP i Garsching. Till sin död vägrade han säga något som skulle kunna ”skada Hitlers anseende”.

Hans Svereus Ziegler (1893–1978) gick med i nazistpartiet 1925. Han var homosexuell och en svärmisk dyrkare av Hitler och blev snabbt en ledsagare till olika kulturella engagemang. Han har beskrivit Hitlers kropp som inte bara välvårdad utan också välproportionerad, smidig och vältränad.

Albert Speer (1905–1985) var Hitlers favoritarkitekt. Han blev även Hitlers rustningsminister och dömdes i Nürnberg till 20 års fängelse. Hitler var enligt vittnen påfallande ”tillgiven honom”. Historikern Jochaim Fest som pratat med Speer är säker på att de inte hade ett homosexuellt förhållande. Men en ”tveklöst homoerotisk vänskap mellan män”.

Ny bok avslöjar diktatorns dubbelliv
Adolf Hitler var det tyska rikets maktfullkomlige Führer. En man som härskade över liv och död i nazismens grymma tolvåriga diktatur.

Han var också en rädd man. Rädd för att det tyska folket skulle få veta hans väl dolda hemlighet. Adolf Hitler var homosexuell. En man som i ungdomen försörjde sig som homosexuell prostituerad och senare fick utlopp för sin sexualitet med olika män i sin nazistiska omgivning.

  

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.