“SAUDIVAPEN”

Jag har nu läst ”SAUDIVAPEN” av Bo-Göran Bodin och Daniel Öhman. Jag är helt stum men en del pusselbitar för mig har hamnat på plats. Den är grymt bra!! Det är skakande läsning som många borde läsa för att inse att Sverige minsann inte är någon ankdamm längre. Där denna affär slutade med att försvarsministern Sten Tolgfors fick avgå.

Det var den smutsigaste byk jag har läst om när det gäller Sverige, om vad som händer i maktens korridorer. Hur det också bekräftar det jag har skrivit om många gånger, att politiker är marionetter mot näringslivet främst och här är det Wallenberg som styr och ställer och jag fick också förklaringen till varför kronprinsessan åkte till Saudiarabien för att rädda affären.

Jag har tappat all respekt för kungahuset och hur också dom springer Wallenbergs ärenden och denna vänskapskorruption med Saudiarabiens makthavare med tanke på denna våldsamma diktatur.

När detta utspelade sig följde jag med så gott det gick och jag såg reportagen i TV och läste tidningarna och om Dick Sträng och bulvanföretaget som jag kollade på allabolag att det verkligen fanns och det gjorde det. Men att det var så fruktansvärt skitigt trodde jag inte, att politiker och andra var så djupt involverade i denna vapenaffär att man frångick alla regler och sunt förnuft och alla ville dom rädda sina egna skinn. Om värsta fulspelet och jakten på syndabockar, förtal och skapade rykten för att förminska folk också dom som skrivit boken.

Wallenberg som har sina tentakler precis överallt ända in i Bilderberggruppen och med det också in i AIPAC. Och i Bilderberggruppen bestäms saker och ting bakom slutna dörrar och någon sa i en dokumentär i ett tidigare inlägg att dom till och med bestämmer vilka krig som ska utföras. Det är bara att se på USA:s ”CV” genom åren. Det finns inget land med så många statskupper bakom sig för att politiken i landet dom invaderat haft fel färg eller för att länder själva velat bestämma över sina egna resurser som USA inte har tolererat. Men också en vapenindustri i USA som måste hållas på fötter.

Om FRA. Det är klart att reportrarna var övervakade och att dom blev nojjiga är en sund reaktion som är en överlevnadsreflex. Det står mycket på spel för makthavare både politiskt och inom Wallenbergsfären. I USA lönnmördas obehagliga personer. Det är inget nytt. När kommer det att hända i Sverige? Det har kanske hänt som dom två kvinnliga journalisterna som hittades drunknade i en bil i Stockholm på 70-talet. Och om han som jag inte kommer ihåg namnet på som tog ”självmord” och slängde sig framför tåget. Det kan vara politiska mord.

Och nu det som har hänt när Margot Wallström satte ner foten och stoppade vapenhandeln så har ju handeln fortsatt med ”materiel” till saudi efter boken. Inte konstigt att Wallenberg och 13-gänget gick i taket och att det nästan blev en ”statskupp” i Sverige efter valet. Har Margot Wallström läst denna bok?

Läste också att Saudiarabien är en av Sveriges främsta handelspartner!!?? Ska vi överhuvudtaget ha någon handel där det inte finns några mänskliga rättigheter överhuvudtaget!? där sharialagar gäller! Ett land där det saudiska kungahuset bestämmer ALLT!!

Att samarbetet med saudi skulle bero på utbyte om ett övervakningssystem kontra uppgifter tillbaka om terrorism. En fasad visade det sig. Saudierna ville något helt annat.

Jag visste inte heller att Saudiarabien hade ett sådant järngrepp om Sverige. Jag vet nu att dom har fastigheter i Sverige och dom har väl också mutat sig in i en moské.

Jag funderar också över vilken roll USA har i det hela? För dom spelar på två banor vilket som passar dom bäst, alltid vänt kappan efter vinden och där dom fått bäst utdelning. Dom är ju både kompisar och inte med Saudiarabien. Och NU är Saudiarabien i krig igen!! i Jemen.

Vad händer om TTIP går igenom? Vad har Sverige att sätta mot vapenaffärer med Saudiarabien då? När USA styr EU och Sverige är det mest amerikaniserade landet i EU. Ingenting tror jag. Kan Saudiarabien stämma Sverige isåfall?

Men det finns humor också när det gäller öknamn som ”Tomhylsan”, ”Kycklingen” och ”Jag klär inte i burka”, påse med 150.000:- med mönster av en rosa gris. :-}

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.