Nytt på iPongo-fronten!

Jag får information emellanåt av dom som verkligen avskyr honom. Robert “iPongo” Hermansson har trott att han “Untouchable” som ofta narcissister tror och jag tror att han är narcissist minst!

Jag älskar detta, faktiskt! Här är en person som finns i gruppen “Butthurt” och har terroriserat kvinnor under flera år och som groomar småtjejer. Han lägger upp snorren till allmän beskådan och tror att ingen kommer att skicka upp detta på nätet.

Han har varit med i #Trolljägarna där han ställdes mot väggen där han dessutom gjorde bort sig totalt genom att filma själv och sen lägga upp på Youtube. Han trodde i sin enfald att det skulle förbättra situationen.

Jag fick ikväll en bild, omaskerad på hans, urrrrrr! men jag har maskerat den men den finns att “beskåda” omaskerad på:

Bevis på att Pongo från trolljägarna kontaktat småflickor

Högerklicka/Visa bild


När han blir dyngrak är det sååååååå himla synd om honom och han tar sista farväl och han ska livet av sig o.s.v. MEN, “What Goes Around Comes Around”. MEN dagen efter är han tillbaka! Djissus Kraist!!

Det mesta finns samlat under “Kategorier: iPongo”.

  

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Foto, Hälsa, Internet, iPongo, Kriminalitet, Pedofili, Sexbrott, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.