Palmegruppen jagar Arlandamännen

Detta är ändå mycket märkligt! HUR kan polisen eller vilka det nu är se den minsta likhet med Arlandamännen och den sydafrikan som tidigare har misstänkts!?

För det första så finns det ingen likhet mellan deras öron och för det andra så måste Lisbet Palme mer eller mindre varit blind när hon kunde peka ut Christer Pettersson efter att ha sett Eugene de Kock isåfall! Men kanske mannen i den blå kepsen sedd framifrån kan vara lik Christer Pettersson.

Dom båda männen har likadana blå trenchcoat och likadana kepsar, bara olika färg och det såklart kan ju väcka vissa misstankar i sig.

Men däremot så finns det en person som är mycket lik Christer Pettersson och det är Alf Enerström som också har varit på tapeten.

Tidigt i utredningen fanns det en polis som nämndes som bodde i närheten och som varit inne på någon höftoperation eller liknande som också hade en speciell gång som Christer Pettersson och varför utreddes inte den personen?

Det är helt klart enligt mig så mörkades det i början och hur inblandad var Holmér EGENTLIGEN!? Hans skitsnack om ljus i mörkret. Jag har hela tiden ansett att Holmén har haft ett finger med i spelet då han var ytterst angelägen att det skulle vara han som skötte alltihopa och han åkte väl från Dalarna eller något sådant ner till Stockholm på natten.

Själv var jag på facklig kurs i Vasa, Finland när detta hände. Det var fruktansvärt när Sverige miste sin oskuld. Men hatet mot Palme var gränslöst i vissa grupper så även inom polisen. Jag kommer ihåg att det skålades med champagne i någon piketgrupp.

Detta hat är helt obegripligt för mig för han är en av dom få som har sagt rakt ut hur läget ligger och aldrig kommer jag att glömma då dom hemska avrättningarna i Spanien när ett antal personer garrotterades under Francos tid när Palme skrek i talarstolen om dessa satans mördare!

Squareeye – Palmehatares alibi stämmer inte

Aftonbladet har under flera dagar granskat nya uppgifter om sydafrikansk inblandning i Palmemordet.

Nu letar Palmegruppen efter de två männen som fångades på film på Arlanda – dagen efter statsministermordet.
– Vi vill gärna få en identitet på dem, säger Dag Andersson, spaningsledare på Palmegruppen.
Redan den 27 januari höll Palmegruppen ett möte med tre personer i Stockholm där temat var Sydafrikaspåret.
På plats var en Sida-tjänsteman som fått tag i dokument som uppges stärka misstankarna om sydafrikansk inblandning i Palmemordet samt författaren Sten Flygare – som upptäckt ett tidigare bortglömt nyhetsinslag där en man som fångats på bild nu väcker mycket stort intresse.

Försöker identifiera
På filmen, ett nyhetsinslag för Rappport som spelades in dagen efter mordet, syns en man i mörkblå rock, keps och glasögon lämna landet. Mannen pekas ut som den ökände sydafrikanske torpeden Eugene de Kock. En uppgiftslämnare som stöder utpekandet är Gerrie Hugo, ex-kollega till Eugene de Kock inom den sydafrikanska underrättelsetjänsten.

Aftonbladet – Palmegruppen jagar Arlandamännen


Mannen i blå kepsen har en mycket vassare näsa än de Kock. Öronen är helt olika.
Högerklicka/Visa bild

Hur kan någon få detta att likna Christer Pettersson!?

Det finns inte så mycket att tillägga. Likheten är stor enligt mig trots åldersskillnaden mellan Christer Pettersson och Alf Enerström.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Foto, Kriminalitet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.