IsraHELL!!

Hur kan Sveriges regering se på detta mördandet där så många barn drabbas? Vet ni vad som pågår i Gaza och på Västbanken? Israel med sina råskinn IDF och övriga soldater och poliser som också ger sig på oskyldiga människor och misshandlar dom, dödar dom, kidnappar dom, fängslar dom och även våldtar dom.

Man kan ju inte bara strunta i Palestina bara för att man har erkänt det som en stat. Skygglapparna måste bort! Det finns knappt något kvar av Västbanken som numera ser ut som ett såll och i Gaza där pågår “Canned hunting” varje dag.

Vem vill hitta barn på detta viset, döda? Vilka föräldrar om dom lever vill se denna syn? Hela världsamfundet borde SKÄMMAS och zionisterna i synnerhet dessa jvla sadister som tycker att det är helt i sin ordning att utrota palestinier! Jag vill bara kräkas!!

DET ÄR SÅ HÄR DET SER UT!! DOM SOM ÄR ANSVARIGA VERKAR HELT BLUNDA FÖR DEN TERROR SOM PÅGÅR!

NI ZIONISTER?! VILL NI ATT ERA BARN SKA HA DET SÅ HÄR? ELLER TYCKER NI ATT PALESTINIER INTE ÄR MÄNNISKOR? NI ZIONISTER HAR OKUPERAT PALESTINA SOM IDAG STYRS AV EN PERSON SOM ÄR PRECIS LIKADAN SOM HITLER, SAMMA AGENDA FAST HÄR ÄR DET PALESTINIER.

Bilderna är tagna från olika Twitterkonton.

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.