USA har skickat krigsskepp till Jemen/Fallskärmstrupper till Ukraina

Nu har USA skickat ett stort krigsskepp med jaktplan för att skydda Saudiarabien så att inte Iran skickar vapen till Jemen. Vad i helvete är det med det ruttna landet USA egentligen!? Så nu utvidgas konflikten och Israel hoppas naturligtvis på att äntligen få starta ett krig mot Iran.

Så nu är USA och provocerar i Aden-viken och så har USA skickat en gäng fallskärmsjägare till Ukraina för att lära upp ukrainska soldater så att dom kan strida bättre mot Ryssland. Så USA provocerar riktigt allvarligt där.

Och så håller USA på med en s.k. långsam statskupp i Venezuela. USA vill ha ett tredje världskrig för med alla psykopater som styr USA som Zionister, Scientologer, Mormoner, Kreationister och andra knäppa religiösa sekter och politiska avarter som regerar i det mer cancersjuka landet USA.

När det gäller Sverige så har FBI gett ett stort stöd penningamässigt till KTH för att lära den svenska polisen bättre förhörsmetoder som i verkligheten betyder tortyrliknande förhör. Sverige blir alltmer likt USA på alla fronter. All skit kommer från USA/AIPAC.

Translation with Google
Now the US has sent a large warships with interceptors to protect Saudi Arabia to prevent Iran sends weapons to Yemen. What the hell is with the rotten country the United States really !? So now extended the conflict and Israel obviously hope to finally start a war against Iran.

And now the United States and provokes in Aden Gulf and the US has sent a bunch of paratroopers to Ukraine to teach Ukrainian soldiers so they can fight better against Russia. So the US is provoking really serious there.
And so the US on a so-called ”slow coup d’etat” in Venezuela. US wants a third world war for all psychopaths who control the US as Zionists, Scientologists, Mormons, Creationists and other quirky religious sects and political drifts which reigns in the more cancer mainland United States.

When it comes to Sweden, the FBI has given great support with money to KTH to learn the Swedish police better methods of interrogation which in reality means torturous interrogation. Sweden is becoming more like the US on all fronts. All the crap coming from the US / AIPAC.

The United States has deployed two additional warships off the coast of Yemen in what officials call a signal to Iran over its shipments of arms to Shiite Houthi rebels. The move is also seen as a show of support for Saudi Arabia over its bombing campaign against the rebels in Yemen. On Monday, a Saudi-led strike set off an earthquake-like blast in the Yemeni capital Sana’a, killing at least 25 people. Oxfam meanwhile has condemned a strike Sunday which hit one of its humanitarian storage facilities.

Democracy Now – U.S. Deploys Warships Near Yemen

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.