Hillary Clinton

Ett mycket stort problem med USA är att bara de mycket rika kan kandidera till presidentposten och om dom har rika vänner som kan donera och en himla massa frivilliga som sliter häcken av sig.

Det är också dom som är mest olämpliga att bli presidenter. Familjen Clinton är inga undantag och dom är inga demokrater. Makten berusar även dom. Dessutom har Hillary sagt att om hon blir president ska hon satsa på medelklassen. Såklart hon är lika mycket rasist som många andra och tänker inte bry sig om dom fattiga eller svarta. Hon måste även vara god vän med dom som styr i AIPAC/Bilderberggruppen vilket innebär att Palestina inte kommer ha någon chans hos henne. Israel kan fortsätta med sitt folkmord.

Dessutom hennes smutsiga affär med “Haliburton” tillsammans med Dick Cheney som Steve Kangas skulle avslöja och helt plötsligt begick han självmord!? Självklart så blev han mördad. Han skrev också på en bok som skulle avslöja mycket mer.

Sen ska man också ha klart för sig att USA:s demokrater är som våra moderater. Jag vet inte ens om det finns något parti som är som Socialdemokraterna eller Vänsterpartiet på banan. Fattiga kvinnor kommer att förbli fattiga och framförallt svarta. Dom har ingenting att hämta där heller.

Hillary Clinton Exposed, Movie She Banned From Theaters Full Movie

Steven Yourke 2 months ago
Hillary Clinton is not a liberal – no more than Bill Clinton was a liberal – these people have absolutely no moral compass or political principles. They are opportunists of the worst kind – they are virtual psychopaths who will do anything and say anything in order to obtain power. Hillary Clinton was a “goldwater girl” back in 1964 – she was a right-wing Republican. But when she found it more convenient to pretend to be a liberal in order to obtain power, then she pretended to be a liberal. But make no mistake – the Clintons have NO principles at all.

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Israel-Palestina, Politik, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.