IsraHELL firar genom att bomba Gaza

Israel/Satanyahu firar genom att bomba Gaza! Och så skyller dom på Hamas i vanlig ordning. Jag tror att detta är provocerat genom att det är Israel själva som slängt in en raket till Israel. Det har hänt förut. Israel har ett mål och vad är då inte lämpligare än att starta ett krig när Israel firar nationaldag eller vad fan det är.

IDF kallar palestinier för råttor och det är ingen idé att slösa kulor på dom utan elda upp dom bara o.s.v. på deras Twitter. Zionister/IDF är fan-i-mig inte människor. Dom är aliens som landade på Palestina och tog över landet med FN/USA:s hjälp och där vet vi ju att dom tror på aliens.

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.