Vad går IDF-soldaterna på!?

Det som inte syns i svensk media finns i media utomlands då Sveriges media styrs av zionister. Mycket finns också på Twitter. Ska jag ha reda på något får jag alltså gå till media utanför Sverige eller till Twitter.

Det jag frågar mig nu efter att ha sett sååååå många bilder på nattliga räder hos palestinska familjer på Västbanken tror jag att dessa brutala knäppskallar går på droger. Steroider?, Rohypnol? eller något annat uppåttjack? som gör folk aggressiva och fullständigt hänsynslösa och brutala.

Soldater, IDF och poliser som så tydligt har blivit hjärntvättade under hela sin uppväxt och under sin utbildning.

Vi vet att amerikanska soldater gick på amfetamin under vietnamkriget. Och här för IsraHELL ett ständigt krig mot palestinier på det en eller andra sättet. Den minsta provokation så är det kört. Men jag tror, är säker på att IsraHELL själva skapar situationer som gör att dom ska få en anledning att bomba Gaza sönder och samman och terrorisera palestinier på Västbanken.

Hur kommer det sig att enbart Gaza attackeras? På Västbanken finns ju dom zionistiska bosättarna och Djissus Kraist om DOM stackarna skulle drabbas. IsraHELL håller ju successivt på att gnaga sig in och ta över hela Västbanken som numera ser ut som ett såll och folket i Gaza dom ska utrotas för att sen ska IsraHELL göra Gaza till en lyxig turistort. Och när palestinierna och annat drägg är utrotade eller tvångsförflyttade så är det Libanons tur att tas över.

Jo, det är alldeles sant!! Bara att titta på dokumentären ”Vapenlabbet – Gjutet bly” som är gjord av en grävande israeliska journalister ungefär som ”Uppdrag granskning”. Zionisterna är gravallvarliga, det är deras nästa mål när Palestina är borta.

The Lab – By Yotam Feldman

Här en liten kille som slås ner eller ramlar och sen flyr och efter en sinnessjuk IDF-soldat. Han ser ju helt galen ut. Han måste gå på något för en normal människa beter sig inte så.
Afrikaner är inte zionisterna så förtjusta i vilket skylten visar. Lieberman sa vid något tillfälle att dom intrigerar, konspirerar och är spioner. Och dom misshandlas. Också dom som inte är lojala vill han hugga ner md yxa. En riktig sötnos den där Lieberman

Här etiopiska judar vid en demonstration attackeras av armen med en vattenkanon fylld med skunkvatten. Jerusalem.


Men WTF! Dessa IDF-soldater är ju sååååå tuffa att dom alla riktar sina automatvapen mot en stackars duva. Dom är verkligen inte riktigt kloka.

Under kriget mot Gaza 2009 då IsraHELL använde napalm och fosforbomber kunde det se ut så här på gatorna. Napalm. Att bränna ihjäl folk är inget som IsraHell drar sig för. Måste vara den mest fruktansvärda död som finns.

Jag håller mig för pannan! Inga ord behövs här. Löjeväckande.

Men hallå! ADL som inte gör annat än skapar konflikter och dammsuger allt som möjligtvis med bra fantasi kan tolkas som antisemitiskt. Det har vi minsann sett även i Sverige när det zionistiska gänget med Willy Siberstein i täten som jag har skrivit om tidigare om bl.a. en sherifftröja för barn. Dessutom ljuger dom också.

En värld utan hat!? Jo, jag tackar jag. Det enda raka är att lämna tillbaka Palestina till dess rättmätiga ägare. Det är ni jävla zionister som skapar hatet! Ni som sitter i AIPAC/Bilderberggruppen och alla andra zionistiska organisationer som förpestar världen..

Ett exklusivt automatvapen där man kan skjuta runt ett hörn utan att synas. Vapnet kan också kläs med en katt och då inte syns alls. Finns det något fegare än IsraHELL och USA?

Här en amerikansk soldat som säger vad han tycker om USA! Och han har helt rätt förstås för så är det!

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Natur, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.