Jag får associationer till Lebensborn, barnfabrikerna i Tyskland

Dom avhumaniserade israelerna. Föräldrar har hämtat sina surrogatbarn från Nepal efter jordbävningen och dom hade absolut inget hjärta då dom lämnade mödrarna kvar. Det var 15 surrogatbarn som togs till Israel.

Jag tycker att detta var något av det hjärtlösaste jag har läst men det visar också vilka vedervärdiga människor detta är. Jag avskyr dessa kräk av hela mitt hjärta. Inte nog med att utnyttja fattiga kvinnor och köpa deras kroppar och livmödrar och åker kringelkrokar för det är inte tillåtet för gaypar att köpa kvinnor/barn i Israel. Jag har skrivit om detta flera gånger hur hjärtlöst det är att rika människor från väst köper fattiga kvinnors kroppar som lever i ett fängelse under graviditeten och får en spottstyver och mellanhänder tar det mesta. Jag tror också att surrogatmammornas män pushar på för kvinnor har inget värde i dessa länder. Dör en så står flera på tur och det är männen som tar hand om pengarna.

Dom får det att låta så bra och visar upp ett ”utställnings”-hem där köparna får se hur fint det är. Men verkligen ser helt annorlunda ut. Kvinnor i dessa barnfabriker som jag får associationer till dom barnfabriker (Lebensborn) som fanns under nazitiden i Tyskland. Det är samma princip. Kvinnorna där födde barn till barnlösa nazister. Den enda skillnaden här var att lämpliga nazister där kom på besök hos dessa lämpliga kvinnor.

Hur mår dom surrogatmammor i Nepal som blev lämnade och som kanske har förlorat hela sin familj. Det är rent ut sagt för djävligt!!!

Ett av dom inlägg jag har skrivit om är detta. Denna familj som hade ett barn men kvinnan, har reumatism och inte ville föda fler barn och som bara MÅSTE ha ett barn till. Och naturligtvis är det dom kastlösa kvinnorna som blir surrogatmammor. Surrogatmammr borde förbjudas!

I den självutlämnande boken ”Jaga storken” beskriver Linda Tregaard en reumatikers kamp för att få bli mamma.

Kvinnohandel och barnhandel genom surrogatmammor

Israel Evacuates Surrogate Babies From Nepal but Leaves the Mothers Behind
An Israeli Boeing-747 returned from Nepal to Israel’s Ben Gurion International Airport on Tuesday afternoon, and among its 229 passengers were 15 Israeli babies, all born within the past six weeks to surrogate mothers in Nepal.
Some of the babies were with their Israeli parents and others were cared for by Israeli passengers. None of the surrogate mothers were allowed to travel.

The infants’ arrival completed the evacuation of 26 surrogate Israeli babies from Nepal, where a devastating earthquake on Saturday killed more than 4,000. The rescue process, coupled with widely published photos of the newborns being cradled by Israeli medics on the Tel Aviv tarmac, has thrust Israel’s reliance on Nepalese surrogates into the spotlight, revealing a little known link between Nepal and Israel and starting a debate here about the ethics of international surrogacy.

Only heterosexual couples can easily employ surrogate mothers in Israel. Gay couples and single parents tend to look abroad to bear children with surrogates. For many years, India — where costs are low but the standard of medical care is generally high — was the preferred surrogacy option for Israelis, but a change to the law there in 2013 prevented gay men and couples who had been married for less than two years from engaging surrogate mothers. The shift in the law caught many Israelis midway through the surrogacy process. The Indian women traveled to Nepal to give birth and the Israeli surrogacy agencies then switched their operations from India to Nepal.

The Time – Israel Evacuates Surrogate Babies From Nepal but Leaves the Mothers Behind

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.