Ettorna hyrs ut till flyktingar för 46 500 kr

När jag inte trodde att det kunde bli värre så blev det det! Hur är det möjligt att bli som ett rovdjur när det gäller pengar? Hur långt kan girigheten gå? Pengar verkar vara värre kokain! Pengar skapar tydligen ett enormt beroende. Det är så vidrigt det bara kan bli. Jag tror att dom kan gå över lik, på riktigt!

Men Migrationsverket då! Borde inte dom undersökas för hur kan en normal människa bara godkänna att en liten lägenhet på 20 kvm kan gå från en hyra på 2,600 kronor till 46,500 kronor per månad. Jag tror inte att jag har sett något sjukare!

Det är för bövelen våra skattepengar det handlar om. Jag hade inte sagt något om det gick upp till det dubbla runt 5,000 kronor för det borde täcka eftersom dom här tölparna har fastigheter och behöver inte bygga upp något nytt utan här gäller en vanlig uthyrning av en lägenhet.

– Jag har inte tagit ut en krona ur företaget, säger Erik Selin. Djissus Kraist!!

Nähä!! Skatteplanering, koncerner, skattesnurror m.m. Det är klart som F@N!! att han har tagit ut pengar som finns i något skatteparadis. Det är ju så dom beter sig. Djävla parasiter!! Dom är fullständigt skrupellösa! Och utnyttjar situationen när det gäller dessa barn. Och detta är ju som att göda Sverigefacisterna.

Dom här människorna med nyfascisterna i förra regeringen har ju gjort detta möjligt. Sverige idag är nedmonterat och målet var väl att bli ett USA i miniatyr.

Brottsligheten ökar och den blir bara grövre och moral finns knappt längre när folk (män) sparkar på den som ligger och rånar 90-åringar. Folk drar sig inte från att råna en människa som ligger på gatan och är medvetslös utan filmar och lägger upp på sociala medier innan om dom kanske kan ringa på en ambulans. Det fanns inte på kartan för 15 år sedan. Det är så det ser ut i ett samhälle som är segregerat och ojämlikt på alla fronter.

Gated community kommer att blir fler, idag finns två Victoria Park och Poppel Park. Bakom murar och grindar finns dom som har och utanför finns dom som inte har och som inte vill beblanda sig med andra utanför grindsamhället. Precis som i USA. Brottsligheten kommer som ett brev på posten.

Om staten hade skött detta med asyl för både vuxna och barn hade vi kunnat göra så mycket mer för dom som behöver det. Och nu gnäller en annan girigbuk, Bert Karlsson! Jag säger då det. Vilket jävla samhälle vi lever i!!

Den här enrumslägenheten på drygt 20 kvadratmeter för ensamkommande flyktingungdomar kostar 46 500 kronor per månad – och det är skattebetalarna som står för notan.
– Jag har inte tagit ut en krona ur företaget, säger Erik Selin.

Ensamkommande flyktingbarn är en miljardindustri i Sverige.
Varje barn eller en ungdom kostar skattebetalarna 2 000-7 000 kronor per dygn. På tre år har Migrationsverket betalat ut 12,4 miljarder kronor till kommuner som antingen ordnar boenden till ungdomarna i egen regi eller som anlitar privata företag. I år räknar Migrationsverket med att kostnaden för ensamkommande barn och ungdomar kommer att uppgå till åtta miljarder kronor.

Bakom upplägget står bland annat fastighetskungen och börs-vd:n Erik Selin, 47, och hans vice vd Sharam Rahi, 41.

1 550 kronor per dygn
Sedan hyr Steget Vidare ut lägenheterna till Mölndals kommun för 1 550 kronor per dag – eller motsvarande 46 500 kronor per månad och lägenhet, enligt Mölndals kommun. Det innebär ett hyrespåslag på 1 450 procent jämfört med vad Steget Vidare får betala.

Med 30 lägenheter får Steget Vidare 16,7 miljoner kronor i hyresintäkter per år, betalar drygt en miljon kronor i hyra till Balder – och gör en bruttovinst på 15,7 miljoner kronor på hyrorna.

Expressen kan nu avslöja att männen bakom upplägget är börsnoterade Balders storägare och vd, Erik Selin och Balders vice vd, Sharam Rahi, 41.

Steget Vidare ägs i dag till 100 procent av Vale Fastighetsförvaltning – tidigare Klivet Vidare AB.

Erik Selin och Sharam Rahi grundade Klivet Vidare den 3 december 2012 tillsammans med sina vänner Pontus Teiler, 44, och Nubar Kino, 40. Då var Selin styrelseordförande och ägde 25 procent av aktierna. Sharam Rahi ägde också 25 procent enligt stiftelseurkunden och de övriga två resterande aktier.

Sharam Rahi har också representerat Klivet Vidare som delägare i Steget Vidare. Detta framgår av ett bolagsprotokoll i april 2014 som Expressen har tagit del av.

Det blir alltså en procentökning med 1450%… Öhhhhhhhhhh!


Printscreen

Expressen – Ettorna hyrs ut till flyktingar för 46 500 kr

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Kultur, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.