Fängelse för kupplan i Venezuela

Men herregud! Den smygkuppen har pågått i flera år genom att USA destabiliserar landet på olika sätt. Huliganer på gatorna betalade av USA, desinformation genom radio, internet m.m. och till och med mord på viktiga personer o.s.v. Detta går som en röd tråd genom alla dom kupper som USA är involverade i. Jag har också skrivit om detta ett flertal gånger tidigare. USA är som en mördarbakterie! Bara att se på alla dom statskupper som USA har startat. Länk i högermenyn.

USA med Monsanto, Dole m.fl. multinationella dödsföretag hur dom har förgiftat Sydamerika på olika sätt genom GMO att förgifta majs och bespruta fruktodlingar. Nu är RoundUp på tapeten och det är ju självklart att det ger cancer. Monsanto ÄR cancer.

Jag har skrivit om dett flera gånger tidigare:
Squareeye – Chávez seger – en nagel i ögat på USA 2012
Squareeye – Venezuela utvisar USA-diplomater 2014
Squareeye – Statskupp i Venezuela? Februari 2014

Fängelse för kupplan i Venezuela
Åtta venezolanska officerare har dömts till fängelse för sin inblandning i ett misslyckat kuppförsök, skriver Venezuelas försvarsminister Vladimir Padrino López på Twitter.

De anklagades i februari tillsammans med flera oppositionspolitiker och profilerade affärsmän för att med hjälp av USA planera att störta president Nicolás Maduro.

USA:s utrikesdepartement förnekade uppgifterna.

Officerarna ska nu avtjäna fängelsestraff på fem till åtta år var.

SVD – Fängelse för kupplan i Venezuela

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.