Kraftig ökning av våldet mot judar

Ja så skriver Israels ambassadör i Sverige, Isaac Bachman. Han skriver bland annat:

I delar av Europa försvåras eller förbjuds judiska religiösa ritualer med hjälp av ny lagstiftning som vänder sig emot just detta.

Han anger ingen källa på det och jag tror knappast att judiska ritualer förbjuds någonstans. Han nämner också ADL som är den absolut värsta dammsugaren att snoka upp allt som långsökt kan tolkas som antisemitiskt.

Vidare:

Vi ser också en modern typ av antisemitism som är på frammarsch i Europa. I kölvattnet av Förintelsen blev det allmänt accepterat att judehat är fel, men under de senaste decennierna har hatet mot Israel, den judiska staten, blivit politiskt korrekt. Det är viktigt att påpeka att inte all kritik av Israel är antisemitisk, men tyvärr förekommer uppenbar antisemitism vid många anti-israeliska evenemang och händelser.

För det första så finns det ingen judisk stat, Israel är en zionistisk stat som ockuperat Palestina där israeler dagligen begår grova brott mot det palestinska folket och drar sig inte för en sekund att mörda barn, fängsla och misshandla på värsta tänkbara sätt. Det inte israeler/zionister förstår är att antisemitism har en orsak och verkan.

När israeler, politiker och rabiner kallar palestinier för råttor och att dom är djur och inte värda att leva, när Lieberman vill hugga ihjäl illojala med yxa, när Gilad Sharon vill bomba Gaza sönder och samman och fördriva palestinierna ut i öknen, när Moshe Feiglin vill göra likadant då uppstår det naturligtvis konflikter och hat.

Nu pågår dessutom fördrivning av beduinerna ut i öknen där dom får undermåliga bostäder. Israel har apartheid och diskriminerar som är aktuellt nu med judar från Afrika. Palestinska hem rivs dagligen med falska papper. Nattliga räder hos palestinska familjer på Västbanken. Jag tycker att israeler/zionister är helt jävla dumma i huvudet som inte förstår att det skapar konflikter.

Isaac Bachman är den värsta islamofoben och som uttryckte sig mer än tydligt på sin Facebook i januari 2015. Den stängdes ner och vem vet om han satt i fyllan och skrev det där men det är så han tycker. Det är en skam att Sverige ska ha en sådan otäck människa som ambassadör för Israel.

Här kan man läsa vad han skrev på Facebook.

Israels ambassadör i Sverige på facebook som värsta islamofoben!

Men å andra sidan så visar det mer än tydligt vad för slags folk zionisterna är. Dom är inte religiösa för ett öre för zionism är en politisk rörelse som bara söker makt och vill utöka sitt revir ingenting annat. Zionism har ingenting med judaism att göra. Zionisternas gud är Mammon. Det framgår mer än tydligt i den dokumentär som visats i SVT gjord av en grävande judisk journalist i ”Vapenlabbet – Gjutet bly”, en vapenmässa i Israel som fortfarande kan ses i SVT-Play.

UR- Gjutet bly en lönsam affär

Vidare:

Ett av de viktigaste budskapen som Global Forum for Combatting Antisemtisim hoppas kunna förmedla är att denna form av hat inte enbart bör betraktas som en fiende för det judiska folket utan som en gemensam fiende för hela mänskligheten. Överallt där antisemitismen växer sig stark kan vi vara säkra på att brott mot grundläggande rättigheter även för andra, som yttrandefrihet för tecknare, rättigheter för kvinnor, romer, etniska minoriteter och HBTQ-personer, följer. Av denna anledning måste antisemitism bekämpas ihärdigt och omedelbart.

Vilken gallimatias!! Ska han snacka om att skydda minoriteter, romer och HBTQ-personer!! Det är skrattretande mitt i eländet!

Zionister avskyr HBTQ-personer, romer och palestinier och muslimer, araber, afrikaner. Kvinnor har också en underordnad ställning. Och han anser att antisemitismen är en gemensam fiende för hela mänskligheten!! Men nu får han väl ändå ta och lugna ner sig lite.

Det här är värsta hyckleriet! Han borde skämmas och skickas tillbaka till Israel. Man mår ju illa för mindre.

Rabbi Eli Ben Dahan som invalts i Knesset uttryckte sig på detta sätt:

grönNext head of ‘Civil Administration’ said Palestinians are sub-human
After the Oslo Accords, the Israeli army renamed the Military Government of the West Bank the Civil Administration. MK Eli Ben-Dahan was just appointed to oversee the Administration, which oversees the theft of Palestinian land, settlement expansion and controls the movement of millions of Palestinians.
“[Palestinians] are beasts, they are not human.” — MK Rabbi Eli Ben-Dahan, Aug 1, 2013. (Hebrew)
“A Jew always has a much higher soul than a gentile, even if he is a homosexual.” — MK Rabbi Eli Ben-Dahan, Dec 27, 2013.


Next head of ‘Civil Administration’ said Palestinians are sub-human

Vilken syn har rabbin Alexander Namdar i Göteborg som importerades från Texas på palestinierna. En familj som absolut INTE vill integrera sig utan vill ha hemundervisning för sina stackars fyra döttrar. Varför importerade man en sådan extrem familj som tillhör Chabad-Lubavitch? Det fanns ju en i Sverige som verkligen ville bygga broar mellan judar/muslimer/kristna och det var Rabbi Lazar men han fick sparken!

Det är inte konstigt om det uppstår konflikter! Det finns tre ord som inte Israel och USA förstår och det är ”Orsak och Verkan!” Det är liksom så, att det ena ger det andra och att Israel och USA skapar sina egna fiender hela tiden. Det är inte konstigt att IS finns idag eller al-Quaida. Ju fler “terrorister” USA dödar med drönare desto fler hatiska människor blir det som går med eller bildar grupper som t.ex. al-Quiada.

Det här tycker Isaac Bachman är helt OK!

En nattlig räd hos en palestinsk familj på Västbanken.

Jag skrev till Israels ambassad om hur dom framställer sig själva som offer och undanhåller hur dom själva beter sig. Det är så dom ser på sig själva. Det är klart om dom ser palestinier som råttor och med som ohyra och något som ska utrotas till varje pris. Det är extremt otäckt att det finns människor som har en sådan människokyn som även Isacc Bachman tydligen har.

Det är så här det ser ut. Det är Israel som är som en mördarmaskin.

Vad tror Israel hur det ser ut i denna lilla killes sinne, hans skräck och han försöker skydda sin syster så liten han är. Israel är ren terror och sen så gnäller Isaac Bachman om den ökande antisemitismen. Det är ju fan-i-mig skrattretande mitt i eländet. Så länge Israels terror pågår desto mer hat blir det och det drabbar även icke-zionister, tyvärr.

Palestinier i “boskapsfållor” vid checkpoints.

Det här inlägget postades i Allmänt, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.