Dom kommer över havet och lämnar kvinnor och barn bakom sig

Träffar: 0

Det börjar kännas som värsta skavsåret. Den ena båten efter den andra med tiotusentals och åter tiotusentals personer där alla är män i stort sett! Ett fåtal kvinnor med barn har jag läst om och har sett. Männen lämnar kvinnor och barn bakom sig. Männen kommer från länder där kvinnor inte är värda någonting och inte barnen heller.

Kvinnorna som blir kvar som i Somalia, Syrien, Eritrea och Libyen vem skyddar dom? Kvinnor som utan män är ett lätt offer för våldtäktsmän där också kvinnor mördas. Jag tycker att detta är förfärligt!

Det väller ensamma män in i Europa som fastnar i olika flyktingläger som sen slussas vidare in i EU. Dom hoppas på en bättre framtid, jojo. Tänker dom på sina kvinnor i hemlandet? I ärlighetens namn tror jag inte det. Dom vill ha ett bättre liv. Tänker dom ta hit sina familjer när dom har fått permanent uppehållstillstånd som kan ta flera år? Vad finns kvar av familjerna i hemlandet då?

Många av dessa män dör visserligen på vägen och är utsatta för brutala smugglare men dom flesta kommer ändå fram utan sina kvinnor och barn. Jag tycker naturligtvis att det är förfärligt med dessa smugglare för hade dom inte funnits hade vi inte haft detta problem på Medelhavet.

Och alla ensamkommande barn och ungdomar som drar omkring i Stockholm och är mer eller mindre kriminella då ingen tar hand om dom. Det är också pojkar. Det är ju förfärligt! Dom yngsta 9 år.

Vi har läst och sett det brutala överfallet på en 9-åring från Marocko där en stor vakt vräkte sig över honom och slog hans huvud i marken 2 gånger. Vakten gjorde sitt jobb och åtalades aldrig. En skam. Det spelar ingen roll om ungen sparkades vem skulle inte göra det i hans situation.

Det är såhär det ser ut båt efter båt efter båt o.s.v. och dom kvinnor som finns med är mycket få. Är det någon som tar reda på hur kvinnorna har det som har lämnats kvar? Det vore intressant att veta. Har männen bara stuckit? Pengarna som det kostar att betala smugglarna med var har dom kommit ifrån? Lån? Som aldrig kommer att betalas tillbaka. Jag har svårt att se det.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.