Sju åtalas för organhandel i Israel

Så händer det IGEN det som AIPAC-gänget i Sverige Willy Silberstein, Ulf Öfverberg och Lisa Abramowicz m.fl. förnekar varje gång det händer. Vad ska dom hitta på för ursäkt denna gång?

Vi som kritiserar Israel och visar på vilka skurkar många rabbiner är och vi som är anti-zionister får utstå spott och spe!? GUD, vilka anti-semiter vi är utropar dom unisont. Zionister står över alla andra människor och dom är helt allvarliga när dom säger, att vi är Guds utvalda och med det har vi rätt att göra som vi vill.

Och det faktum att zionisterna styr USA med den mest aggressiva lobbygruppen, AIPAC, som finns med filialer överallt så även i Sverige och aktiva är dom också. Dom sitter även i den mäktiga Bilderberggruppen som styr mycket över folk och fä. ADL som dammsuger allt och får allt att vara antisemitiskt som till och med en barntröja med en sheriffstjärna på. Det är fan-i-mig skrattretande. Då ADL-gänget menade att det var för likt en davidsstjärna som judarna bar i lägren vilket inte är sant för det första och för det andra så finns det ingen likhet mer än i tvistade hjärnor.

Här syns kopplingarna och vilka nätverk dom sitter i som banker, multinationella företag, politiker m.m. Då förstår vem som helst hur står till i världen. Det är vidrigt!

Högerklicka/Visa bild

Men hur som haver så visade det sig att det som Åsa Lindeborg skrev om var helt sant och alla andra händelser också. Israeler ser palestinier som djur så skit samma om vi kan använda dom till någonting vettigt så vi lägger beslag på deras organ utan familjernas vetskap. Vi kan lika gärna lura av fattiga kvinnor i Rumänien på deras ägg för romer som många är av dom är ju absolut inget värda. Ägg som köps för knappt ingenting som sen säljs dyrt till rika barnlösa.

Så mycket skit Åsa Linderborg fick ta 2009 när det kom fram att israeler tog organ från dödade/mördade palestinier för att säljas vidare. Sen visade det sig att det var sant. Rubriken 2010: Pyrande antisemitism. Dom är så jävla uppfyllda av sig själva att dom nästan tror att dom är Gud eller någonting. Detta med rabbiner i handel med organ händer ju hela tiden. Är det inte organhandel så är det övergrepp på barn. Där verkar dom vara lika stora kålsupare som dom katolska prästerna. Det finns inget värre än religiösa tokar och zionisterna är som värsta fascisterna. Jag ser iallafall ingen som helst skillnad. Men Djissus vilket liv det blev på zionisterna här i Sverige och i Israel efter artikeln av Åsa Lindeborg. Någon hade kommit på den smutsiga hantering som är både kriminell, omoralisk och oetisk på alla sätt och vis.

2012 blev en israel dömd för organhandel i USA
En israelisk medborgare, som erkänt att han i vinstintresse ägnat sig åt handel med njurar till transplantationer i USA, dömdes på onsdagen till två och ett halvt års fängelse.

Den 61-årige mannen som var bosatt i Brooklyn har erkänt att han förmedlat organ mellan donatorer och mottagare vid tre tillfällen. Enligt åklagaren tog han mellan 120.000 och 150.000 dollar för att hjälpa tre invånare i New Jersey att hitta njurar för transplantation mellan 2006 och 2009.

Det är ju inga småpengar dom tjänar på att utnyttja och lura utsatta människor då dom fick runt 10.000 dollar. Vanligt folk är inget värda dom heller. Och så nu detta, igen.

Sju åtalas för organhandel i Israel – 13 maj 2015

Israeliska åklagare väckte på onsdagen åtal mot sju personer, misstänkta för olaglig internationell organhandel.

De misstänkta organhandlarna, bland annat en tidigare chef för transplantationsavdelningen på ett sjukhus nära Tel Aviv, tros ha betalt donatorer i Azerbajdzjan, Sri Lanka, Turkiet och Kosovo för deras organ.

“De åtalade drev en affärsverksamhet där man under flera år handlade med organ vid ett dussintal tillfällen. Man utnyttjade donatorernas ekonomiska problem och mottagarnas bristande hälsa för ekonomisk vinning” skriver Israels justitiedepartement i ett uttalande.


Den ledande och “matchmaker” Levy Izhah Rosenbaum.

Det är kanske så att så länge det inte upptäcks så är det som dom tre aporna. Men det är bara att söka så finns det hur mycket som helst på nätet, sida upp coh sida ner. En rabbin som förgripigt sig på 18-årig kvinna fick 130 års fängelse men när det gäller organstöld blir det runt 2-3 år.

Här Nechemya Weberman som fick 130 år.

Det finns också en utmärkt bok “Bryt tystnaden” som handlar om andra fruktansvärda övergrepp. Den står i min bokhylla och jag läste den för ett år sedan.

Breaking the Silence
Namnet Israel Defense Forces, de israeliska försvarsstyrkorna – ofta kallad ”världens mest moraliska armé” – antyder att dess primära uppgift är att försvara landets territorium. Både internationellt och inom Israel vilar stödet för ockupationen av de palestinska områdena på tanken att arméns närvaro på Västbanken och i Gaza i grunden är defensiv och syftar till att försvara landet från terrorism.

Men de israeliska soldaterna själva berättar en helt annan historia. De illegala bosättningarna ökar, övertagandet av palestinsk mark accelererar, arméns agerande lamslår allt normalt politiskt och socialt liv och förhindrar i slutänden möjligheterna till palestinsk självständighet. 

Bryt tystnaden! är en omtumlande dokumentation av förtrycket och ett kraftfullt bidrag till förståelsen av en av vår tids mest infekterade konflikter.

”Det är viktig och plågsam läsning, som i detalj beskriver hur befolkningen på Västbanken drabbas, och som också berättar om hur unga soldater påverkas av att delta i arméns ockupation.”
Svenska Dagbladet

”De flesta övergreppen är så lågintensiva att det inte har något nyhetsvärde. Därför hör vi sällan om dem, vilket gör att de kan förnekas, förringas, kategoriseras som olycksfall i arbetet eller skyllas på enskilda soldater. Det är precis det som gör Bryt tystnaden! lika viktig som nödvändig. Läs den och vredgas.”
Borås Tidning

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Pedofili, Politik, Rättssystem, Religion, Sexbrott, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.