EU-projekt kuppat av prostitutionslobbyn

Men hon är i gott sällskap med andra kvinnohatare, männen. Det är så, ju mer ojämlikt ett samhälle är desto fler som gapar att trafficking ska vara fri. Prostitutionen är inte som på den ”gamla goda tiden”. Idag luras och tvingas unga fattiga kvinnor till väst för att prostituera sig. Kvinnor som alla har en hallick bakom sig som tar det mesta av pengarna och lever lyxliv. Många av dessa fattiga kvinnor blir också inlåsta.

Jag har funderat mycket på det att det finns kvinnor som tycker att det är en bra bransch för kvinnor.

Om prostitutionen släpps fri kanske dom själva vill bli hallickar och tjäna grova pengar på utsatta kvinnor. Kanske Petra Östergren är mer man än kvinna för nåt fel är det ju. En stor brist på empati eller är det bättre om karlarna går till en prostituerad än skaffar sig en älskarinna som är betydligt mer riskfyllt männen kan ju bli förälskade. Då är det bättre att dom runkar av sig i en kvinna. Kvinnor som handelsvara är slaveri.

Är Petra Östergren så jävla korkad att kvinnorna skulle få det bättre? Kvinnor kommer även efter att ha en hallick och det skulle komma ännu fler utsatta kvinnor till EU och Sverige.

Jag tycker att Petra Östergren är en cynisk och elak kvinna. Och nu har vi minsann en stark lobbygrupp i detta som ska stalka politiker i Bryssel. Fy fan vad detta äcklar mig.

Petra har dessutom fått 300.000 euro av Ax-son Johnsons stiftelse för att lobba på allt vad hon orkar. Håhåhå. Det vet vi vad det är för slags folk. Dom finns i Bilderberg-group och resten vet vi.

Don Kulick, Djissus Kraist!! Så nu ska det bli en mänsklig rättighet för alla män oavsett. Dom som kan prostitution bara körs över. Jag förstår inte detta.

Varför är det så jävla viktigt för män att förnedra kvinnor och leva ut sina fantasier genom t.ex. köpt våldtäkt eller misshandel. Övergreppen har ökat drastiskt sen internet infördes. Män bara MÅSTE få leva ut sina fantasier för det kan dom inte med dom kvinnor dom lever ihop med som aldrig skulle acceptera det och dom allra flesta män lever i förhållanden. En köpt fattig kvinna från Afrika eller öst kan dom göra vad dom vill med. Om någon kvinna stryker med är det inte så noga med. Henne forslar hallickarna bort och snart finns en ny kvinna i stallet. Kvinnor som bara försvinner saknas inte här i Sverige.

Jag är av den åsikten att även kriminalisera den som tvingas sälja sex. Hallickarna måste få längre straff och dom som köper ska få fängelse och deras identiteter ska lämnas ut som vid andra brott. Varken deras fruar eller deras sambos får reda på vilka svin dom lever ihop med. Kvinnohandeln innebär också missbruk. Dom flesta som tvingas sälja sig använder droger för att överleva.

Petra Östergren vet inte ett piss om någonting och jag tycker att hon ska skaffa sig erfarenhet och PRYA på Malmskillnadsgatan ett år. Jag hoppas verkligen att hon inte har någon dotter.

Och sen Petra, det finns inga lyckliga horor. Dom finns bara i männens fantasi för att rättfärdiga sina köp av kvinnors kroppar. Vi får inte heller glömma alla barn som också finns med i denna avhumaniserade industri.

Först den goda nyheten: den svenska modellen vinner mark. De senaste åren har Norge, Island, Kanada, Nordirland och Frankrike röstat igenom sexköpslagar och allt fler länder beslutar att rikta in sig på efterfrågan – det vill säga, på den sexköpande mannens ansvar.

Förra året röstade EU-parlamentet igenom en rapport som konstaterade att den svenska modellen var den som fungerat bäst för att stoppa människohandel och utlyste ett forskningsprojekt på 2,5 miljoner euro för ett studera efterfrågan.

Det här betyder också att prostitutionsförespråkarna har ändrat taktik. Mindre av synlig agitation, bloggande och närvaro i feministkretsar och hbtq-rörelser. Istället lobbyism mot berörda institutioner, inriktning på EU, regeringar och organisationer som Amnesty och ILO. Samt skapandet av egna organisationer med snarlika namn som anti-traffickinggrupper (se GAATW, prostitutionslobbyns grupp, grundad sex år efter CATW, feministisk anti-traffickingorganisation).

Nu till den dåliga nyheten: Det var precis en sådan grupp som tog hem EU-projektet om efterfrågan. Projektet DemandAT ser vid en första anblick ut att möta kriterierna: det ”ska utforska efterfrågan på trafficking”, de skriver att ”för lite uppmärksamhet har ägnats köparna själva” och att avsikten är att göra en ”empirisk djupanalys av efterfrågan på människohandel”.

Tittar man närmare på de forskare som valts ut upptäcker man dock något mystiskt. Här sitter nämligen Europas främsta förespråkare för legalisering av sexindustrin. Som den holländska politikern och lobbyisten Marieke van Doorninck. Hon har suttit i styrelsen för så gott som alla den holländska sexindustrins organisationer, bland annat ökända De Graaf Stichting och startat organisationer som kallar sig för ”grupper för sexarbetares rättigheter” som ICRSE – naturligtvis utan att ha varit prostituerad själv. Samt en representant för La Strada: en NGO av holländskt ursprung som riktar in sig på att arbeta för legalisering av prostitution i Östeuropa under förevändning att minska trafficking.

De främsta europeiska forskarna på ämnet: Julia O’Connell Davidson, Sven-Axel Månsson med över trettiofem år av studier på just efterfrågan, är helt förbigångna. De övriga forskarna i DemandAT-gruppen har över huvudtaget aldrig studerat prostitution, utan riktat in sig på migration, fiske, jordbruk och gränspolitik – något som har helt andra mekanismer än mäns intresse av att köpa sex. Och vilka ska se över projektet? Ingen annan än sexindustrins egen NGO – GAATW.

Dagens ETC – EU-projekt kuppat av prostitutionslobbyn

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Pedofili, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.