“What Goes Around Comes Around” = Robert iPongo Hermansson

Fick meddelande idag att en tjänst är ledig med precis samma som iPongo har. Samma tider, samma dagar/nätter. CareerJet är det enda företag som jag inte tog kontakt med, men dom andra på Mariehem i Umeå som har PA där. Men någon måste ju också ha sett på #Trolljägarna och ryktet sprids mellan företagen. Jag gav också en del länkar och bilder som visar tydligt och klart att han absolut INTE är lämplig att ha med personer att göra som har ett handikapp och med det mer utsatta. Och att ha en bakfull person som assistent är banne mig inte bra.

INGET företag vill ha personal som iPongo som är alkoholist, groomar småtjejer och skickar kukbilder, har ett språk långt bortom allt så även hans kvinnohat. Oavsett Dom och rehab tror inte jag att han ändrar sin attityd, är man sociopat så är man och ligger på en 10-årings mognadsnivå och jag tror att iPongo är där. Hans förkärlek till småungar kommer inte heller att ändras. Det spelar ingen roll vilken bakgrund han har han är ändå ansvarig för sina handlingar. Dessutom dolda grupper på Facebook där kvinnoförakt sprids genom ”Butthurt” där dom perverterade killarna finns som smider ränker mot kvinnor och feminister i synnerhet där bloggerskan Lady Dahmer varit extremt utsatt. Men alla vi feminister har fått en släng av sleven. Och hans ex-flickvän som har fått smaka både på hans våld både fysiskt och psykiskt.

Stark är hon som fick honom till tinget trots lögner, förtal och hot. Beundrar dig vännen!

Se tidigare bravader under Katergorin “iPongo”Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Foto, Hälsa, Internet, iPongo, Kriminalitet, Kultur, Pedofili, Rättssystem, Sexbrott, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.